RSTUDIOS Megapat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 189 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 Saçma gelebilir ama AMD yeni teknolojisi olan FSR ve RSR'yi R7 serisine sunmuyor. Ben bunu kullanabilmek için ne yapabilirim? Ekran kartını farklı bir kart gibi gösterip yeni driver kursam yerler mi?
Saçma gelebilir ama AMD yeni teknolojisi olan FSR ve RSR'yi R7 serisine sunmuyor. Ben bunu kullanabilmek için ne yapabilirim? Ekran kartını farklı bir kart gibi gösterip yeni driver kursam yerler mi?
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #2 Hayır öyle bir şeyin olması mümkün değil. Ayrıca başlıkta yanlış olmuş sanırım. Siz nasıl eklerim diyorsunuz başlıkta nasıl kaldırılır diyor... Garip.
Hayır öyle bir şeyin olması mümkün değil. Ayrıca başlıkta yanlış olmuş sanırım. Siz nasıl eklerim diyorsunuz başlıkta nasıl kaldırılır diyor... Garip.
RSTUDIOS Megapat Katılım 11 Ekim 2015 Mesajlar 189 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #3 Galaxes dedi: Hayır öyle bir şeyin olması mümkün değil. Ayrıca başlıkta yanlış olmuş sanırım. Siz nasıl eklerim diyorsunuz başlıkta nasıl kaldırılır diyor... Garip. Genişletmek için tıkla... Düzenleyen kişi öyle yapmış bilmiyorum. Ben Ekran kartına farklı bir driver yüklersek ne olur dedim
Galaxes dedi: Hayır öyle bir şeyin olması mümkün değil. Ayrıca başlıkta yanlış olmuş sanırım. Siz nasıl eklerim diyorsunuz başlıkta nasıl kaldırılır diyor... Garip. Genişletmek için tıkla... Düzenleyen kişi öyle yapmış bilmiyorum. Ben Ekran kartına farklı bir driver yüklersek ne olur dedim
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #4 RSTUDIOS dedi: Düzenleyen kişi öyle yapmış bilmiyorum. Ben ekran kartına farklı bir driver yüklersek ne olur dedim. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Mavi ekran yiyebilirsiniz. Farklı bir sürücü kurmak sadece hataya sebep olur.
RSTUDIOS dedi: Düzenleyen kişi öyle yapmış bilmiyorum. Ben ekran kartına farklı bir driver yüklersek ne olur dedim. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. Mavi ekran yiyebilirsiniz. Farklı bir sürücü kurmak sadece hataya sebep olur.