İşlemci farkı var fiyata yansıyacak kadar hemde başka bir konuda incelemesini okudum çok iyi bir işlemci olduğunu biliyorum i512450H'a göre. Malzeme kalitesi farkı tabii ki var ama metal kasa da kötü değil (ilk defa metal kasa laptop kullandım). Ben ekran karşılaştırmasını yaptım HP Victus 16 ve ASUS TUF RTX 4060 ile çok bir farkı yok benim ekranımında. İlk başta arkadaşlarıma sanki benimki bayağı bayağı kötü dedim oysa parlaklığı kısıkmış rezil oldum orada.
Yine fark varda her göz göremez onu aşırı ince bir fark hissettim. Soğutma konusuna gelirsem zaten bir bilgisayarı kalkıpta istediğiniz derecede kullanamıyorsunuz. Hepsinin limiti var önemli olan limit yemeden çalışması, buna thermal throte de dahil benim laptopumda çok nadir temp limit yedi. Acer veya diğer markalar hiç yemez.
Bu arada ben neden laptopu anlatıyorumki ? Önermeme gerek yok burada.
Konular birbirine girdi kafamda. Tabii ki Acer daha mantıklı. Başka bir konuya kaymış kafa...
Para varken Acer almak tabii ki mantıklı ben bunu tartışmıyorumda bu piyasanın haline şaşıyorum hala. 43K laptop vay be. Bir de RTX4060.