5 584297 Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 16.868 Çözümler 19 3 Ocak 2024 #31 Despott dedi: Hayır daha değil. Cyberpunk indiriyorum indirme bitince TLOU indirip deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben bugün bi deneyeceğim. Acaba çökme vs sorunu varmı diye sorayım dedim. Bu arada Cyberpunkta taş gibi çalışıyor, şimdiden iyi oyunlar.
Despott dedi: Hayır daha değil. Cyberpunk indiriyorum indirme bitince TLOU indirip deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ben bugün bi deneyeceğim. Acaba çökme vs sorunu varmı diye sorayım dedim. Bu arada Cyberpunkta taş gibi çalışıyor, şimdiden iyi oyunlar.
Jesus Wicked Hectopat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 9.168 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #32 Görüntüde titremeler olduğu söyleniyor. AMD kartlarda bu mod çalışmıyormuş doğru mu?
Despott Kilopat Katılım 13 Aralık 2018 Mesajlar 462 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #33 Jesus Wicked dedi: Görüntüde titremeler olduğu söyleniyor. AMD kartlarda bu mod çalışmıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor.
Jesus Wicked dedi: Görüntüde titremeler olduğu söyleniyor. AMD kartlarda bu mod çalışmıyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor.
Polinsam1 Hectopat Katılım 21 Haziran 2022 Mesajlar 234 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #34 Hocam RX 570 var nasıl kurabilirim?
krkssemreq Centipat Katılım 29 Haziran 2024 Mesajlar 38 3 Mayıs 2025 #35 JcMaxwell dedi: Marvel Spider-Man'de denedim ve cidden çalışıyor gibi gözüküyor fakat %99 FPS nedense çok düşük gözüküyor. Mesela Ultra ayarlarda ve Ray Tracing en yüksekte 60+ üstü FPS alırken %99 FPS 30-45 arası geziyor. Genişletmek için tıkla... Biraz hortluyor fakat FreeSync ve AMD kart için geliştirilmiş sekranizasyonu açtığında felaket güzel çalışıyor.
JcMaxwell dedi: Marvel Spider-Man'de denedim ve cidden çalışıyor gibi gözüküyor fakat %99 FPS nedense çok düşük gözüküyor. Mesela Ultra ayarlarda ve Ray Tracing en yüksekte 60+ üstü FPS alırken %99 FPS 30-45 arası geziyor. Genişletmek için tıkla... Biraz hortluyor fakat FreeSync ve AMD kart için geliştirilmiş sekranizasyonu açtığında felaket güzel çalışıyor.