FSR4 için 9060XT beklenir mi?

Bravdo

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 7900XT ekran kartım var fakat RX 9060XT ekran kartını bekleyip satışa çıktığında alsam üzer mi?

Downgrade yapmış olursunuz.

Hocam peki neden öyle yapmış olurum ? Merak ettim yeni çıkan ekran kartları RX 7900XT nitro ekran kartını neden geçemiyor adamlar sağlam bir ekran kartı yapmış.

Hocam peki neden öyle yapmış olurum ? Merak ettim yeni çıkan ekran kartları RX 7900XT nitro ekran kartını neden geçemiyor adamlar sağlam bir ekran kartı yapmış.
9060, sayı olarak 7900'den büyük olsa da performans olarak daha düşük. Sırf FSR4 var diye ve daha yeni diye 9060XT'ye geçilmez, mantıklı değil.

Neden geçsin ki? Sendeki zamanının top end ekran kartı. Yeni nesil giriş-orta seviye bir ekran kartından bahsediyorsun. Tabiki de bir nesil eski top end ekran kartı çok daha iyi performas verecektir.

9060, sayı olarak 7900'den büyük olsa da performans olarak daha düşük. Sırf FSR4 var diye ve daha yeni diye 9060XT'ye geçilmez, mantıklı değil.
O zaman RX 7900XT ile devam hocam

Neden geçsin ki? Sendeki zamanının top end ekran kartı. Yeni nesil giriş-orta seviye bir ekran kartından bahsediyorsun. Tabiki de bir nesil eski top end ekran kartı çok daha iyi performas verecektir.
O zaman RX 7900XT ile devam hocam dediğinize göre

@Pentium D RX 9070 alsam peki hocam durumlar değişir mi ?

O zaman RX 7900XT ile devam hocam

O zaman RX 7900XT ile devam hocam dediğinize göre

@Pentium D RX 9070 alsam peki hocam durumlar değişir mi ?
Herhangi bir şey almanıza, değiştirmenize gerek yok. İllaki değiştireceğim diyorsanız RTX 5080 aşağısı iyi bir upgrade olmaz.

Herhangi bir şey almanıza, değiştirmenize gerek yok. İllaki değiştireceğim diyorsanız RTX 5080 aşağısı iyi bir upgrade olmaz.
Tamam hocam dediklerinize katılıyorum ve RX 7900XT ekran kartımla keyifime bakıyorum o vakit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…