FSX Multiplayer Partisi

Makaleler
1
Arkadaşlar, sizleri FSX Multiplayer'da bu akşam düzenleyeceğim partiye davet ediyorum. Yanlış duymadınız, hep birlikte kol uçuşu yapmayı planlıyoruz. Ayrıca isteğe bağlı Discord da açabiliriz. Test uçuşuna saat 21:30'da başlayacağız. Saat 22:00 gibi server'ın hazır olacağını düşünüyorum. Giriş serbest olacak.

Şartlar;
  • FSX Steam Edition'a sahip olmak.
  • Herhangi bir extra mod kullanmamak.
  • Server içerisinde ateşli silah modları kullanmamak (server çöküyor )
  • Discord sunucumuzda herhangi bir şekilde küfürlü veya siyasi konular konuşmamak.
  • ATC'nin dediklerine uymak, izinsiz kalkış/iniş yapmamak.

İlk defa böyle büyük bir partiyi FSX'de yapacağım. Bir sorun çıkmamasını ümit ediyorum. Katılmak isteyen arkadaşlar aşağıya belirtirse adları listeye eklenecektir.

Katılmak için;
  • Aşağıya Steam adresinizi bırakmak.
  • Steam profilinizin gizli olmaması.

İsteğe bağlı birkaç mod kullanabilir veya birkaç uçak ekleyebiliriz.
Katılanların Steam adresine server'ın şifresi atılacaktır.
ATC'yi yönetmek isteyen biri bulunamaz ise ben geçeceğim.

Aramızda yapacağımız çekiliş ile katılanları süpriz hediyeler bekliyor olacak.

Not: Katılım yetersiz olur ise etkinlik ertelenebilir, iptal edilebilir. Duruma bağlı etkinlik saati değişebilir. Yönetici herhangi bir kullanıcının kurallara uymadığını görürse server'dan atabilir. İzinsiz mod kullananlar ve ATC'nin dediklerine uymayanlar server'dan engellenecektir.

Son düzenleme:
Söz veremiyorum ama müsait olursam ben de katılmaya çalışacağım. Yıllardır FS ile son 1 senedir de XP11 ile uçarım ama hiç online tecrübem yok. Bakalım, ben de bir deneyeyim

X-Plane tarafındayım ben dostum maalesef Ama güzel fikirmiş. FSX edindiğim gün tekrar haberleşelim ve bir uçuş hatta isterseniz uçuş eğitimi planlayalım. Daha güzel vakit geçiririz
Hocam nerelerdeydiniz siz Ayrıca @114187 hocamdan bir haber yok. Bugün Sosyal'e hiç girmedi. Neden olduğunu biliyor musunuz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…