FT-093 XP tanımama sorunu

Mertcan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam arkadaslar.Bende Kontorland FT-093 direksyon var. Benim PC XP Service Pack 3. USB portuna direksyonu taktığımda 'USB Aygıtı Tanınmadı' gibi bir sorunla karşılaşıyroum. Anakart driver'ları ve chipseti yüklü. Başka PC'de calışıyor. Bende ilk aldığımda benim PC'de de çalışıyordu. Ama format atıp anakart falan yükleyince çalışmadı.

Kardesim anakart chipsetini sitesinden indirdim kurdum ama usb sürücülerini bulamadım. GIGABYTE GA-8I945GZME-RH anakartım var sen bulursan link atarmısın ?

Ön portlara mı takıyorsun yoksa arka portlara mı? Başka bilgisayara takıp dener misin şimdi. Eskiden çalışıyor olabilir ama şimdi cihaz bozulmuş olabilir. Ya USB portları ya da cihaz bozuksa bu hata gelir. Başka bilgisayarda varsa UBS 3.0 portlarına tak. Miliamper değeri daha yüksek.

Arka portlara takıyorum. Akşam arkadaşın bilgisayarında deniyeceğim. Benim PC'ye çok benziyor özellikleri. O zaman söylerim, USB 2.0 var onda da.

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı