FTP bağlanma hatası

expart

Hectopat
Merhaba, domain ve hostingleri ayrı sitelerden aldım. Hostingi aldığım site bana FTP bilgilerini ve cPanel teslim etti. Fakat bağlanmaya çalıştığımda sitenin IP adresini almasına rağmen "hata: Sunucu ile bağlantı kurulamıyor" hatasını alıyorum. Bu durumu nasıl çözeceğim çok yardıma ihtiyacım var. Bir miktar sermaye ile girdim ve paramı buna verdim.

Hosting firmasına destek talebi açarak en kolay yoldan bu bilgilere erişebilirsiniz aslında. Bu arada ftp yerine cpanel'de dosya yöneticisinden'de dosyalarınızı aktarabilirsiniz. .zip dosyası şeklinde yükleyin ve zip'i çıkartma işlemi yapın. Böylece daha hızlı aktarım sağlarsınız.

Hosting firmasına destek talebi açarak en kolay yoldan bu bilgilere erişebilirsiniz aslında. Bu arada FTP yerine CPanel'de dosya yöneticisinden'de dosyalarınızı aktarabilirsiniz. ZIP dosyası şeklinde yükleyin ve ZIP'i çıkartma işlemi yapın. Böylece daha hızlı aktarım sağlarsınız.

Merhaba, hala aktif misiniz? Bu konuda bilginiz olduğunu biliyorum daha önce konuda görmüştüm sizi soracağım soru var. Sağlayıcı üzerinden nameserver gerekli olduğu belirtilmiyordu fakat durum böyle olunca bende orada yazan name serverları aldım porkbuna yapıştırdım, sonrasında DNS olarak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki şeyleri yaptım. Eğer aktifseniz konu bildiğiniz yerden hocam hostingi falan söyleyeyim.

FileZilla tarzı programlar ile bağlanmayı deneyebilir misiniz?

Selamlar, şifrenin doğru olduğundan emin misiniz? Aynı zamanda bağlantı noktasına da dikkat ediniz.

FileZilla ile giriş denendi ayrıca, her şey doğru denendi "parked on the bun!" hatası alıyorum. Porkbun üzerinden domain aldım.

Hosting nereden almıştınız? namerserver genellikle hosting'de verilir ve oraya yönlendirme yapmanız gerekir. Onun dışında domain dns veya yönlendirmeler üzerinden bir şey yapmanıza gerek yok.

Hosting nereden almıştınız? Namerserver genellikle Hosting'de verilir ve oraya yönlendirme yapmanız gerekir. Onun dışında domain DNS veya yönlendirmeler üzerinden bir şey yapmanıza gerek yok.

Merhaba, hostingi bilinmeyen bir sağlayıcıdan aldım. Porkbun üzerinden sağlayıcıdaki nameserverları ile aynı yaptım. Telefondan erişim sağlayabilirken şu anda bilgisayardan parked hatası almaya devam ediyorum neden olabilir? Ne yapılabilir?

Merhaba, hostingi bilinmeyen bir sağlayıcıdan aldım. Porkbun üzerinden nameserverları değiştirdim. Telefondan erişim sağlayabilirken şu anda bilgisayardan parked hatası almaya devam ediyorum neden olabilir? Ne yapılabilir?
Bilgisayardan gizli sekmeden girmeyi deneyin. Bazen internet sitesi hafızada tutulabiliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı