FTP bağlantısı giriş yaptığı halde kurulamıyor

Makaleler
12
Kod:
Durum:   X bağlantısı kuruluyor...
Durum:    Bağlantı kuruldu, karşılama iletisi bekleniyor...
Durum:    Güvenli olmayan sunucu, TLS üzerinden FTP desteklenmiyor.
Durum:    Sunucu ASCII dışındaki karakterleri desteklemiyor.
Durum:    Oturum açıldı
Durum:    Klasör listesi alınıyor...
Komut:    PWD
Yanıt:    257 "/home/X" is the current directory
Komut:    TYPE I
Yanıt:    200 Switching to Binary mode.
Komut:    PASV
Yanıt:    227 Entering Passive Mode (130,61,26,134,237,154).
Komut:    LIST
Hata:    İşlem 10 saniye içinde yapılamadığından bağlantı kesildi
Hata:    Klasör listesi alınamadı

Merhaba hocam, görseldeki gibi bağlanmayı deneyin. Şifrelemeyi değiştirin.
sa.PNG

SSH anahtarı ile ilgili gelen uyarıya hangi butona bastınız? Sunucu kısmında IP adresi önüne sftp:// ekliyor musunuz? Portu da 22 olarak yazmayı unutmayın. Port kaynaklı bir sorun bu. Bağlantı şeklinizi resim olarak atarsanız kontrol edeyim.

SSH anahtarı ile ilgili gelen uyarıya hangi butona bastınız? Sunucu kısmında IP adresi önüne sftp:// ekliyor musunuz? Portu da 22 olarak yazmayı unutmayın. Port kaynaklı bir sorun bu. Bağlantı şeklinizi resim olarak atarsanız kontrol edeyim.
22 portunda bağlanmıyor. "sftp" ekleyerek de denedim. 21 portunda ise düz FTP kullanıyorum.

Bu problem eski sürümlerde olmuyordu. Eski sürüme dönmek için bir yöntem var mı? Biliyorum, çok güvenli değil fakat bu şekilde sorunu çözmeyi tercih ediyorum.

22 portunda bağlanmıyor. "sftp" ekleyerek de denedim. 21 portunda ise düz FTP kullanıyorum.

Bu problem eski sürümlerde olmuyordu. Eski sürüme dönmek için bir yöntem var mı? Biliyorum, çok güvenli değil fakat bu şekilde sorunu çözmeyi tercih ediyorum.
Bu sorun diğer konularda belirttiğiniz Oracle'nin, ağ ayarlarıyla veya Ubuntu image dosyasıyla birlikte gelen ayarlarla ilgili sorun. Daha önce Oracle kullanmadığım için çözümü iletemiyorum. 22 portunda sftp:// eklediğinde hiçbir sıkıntı olmadan bağlanmanız gerekiyor. Eğer PowerShell'de ssh root@ip şeklinde bağlanıyorsanız, bunun da mümkün olması gerekiyor.

Bu sorun diğer konularda belirttiğiniz Oracle'nin, ağ ayarlarıyla veya Ubuntu image dosyasıyla birlikte gelen ayarlarla ilgili sorun. Daha önce Oracle kullanmadığım için çözümü iletemiyorum. 22 portunda sftp:// eklediğinde hiçbir sıkıntı olmadan bağlanmanız gerekiyor. Eğer PowerShell'de SSH root@ip şeklinde bağlanıyorsanız, bunun da mümkün olması gerekiyor.
SSH ile SFTP portu 22 olunca çakışmaz mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı