mcpootis Decapat Kek günü Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #1 fTPM kapatırsak FPS düşmesi sorunlarının önüne geçildiğini söyleyenler gördüm. Cidden işe yarayabilir mi? fTPM amacı nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ağustos 2023
fTPM kapatırsak FPS düşmesi sorunlarının önüne geçildiğini söyleyenler gördüm. Cidden işe yarayabilir mi? fTPM amacı nedir?
Cor3d Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 547 Çözümler 8 18 Ağustos 2023 #2 Windows 11 kullanıyorsanız ve Valorant vb gibi tpm isteyen oyunlar oynuyorsanız kapatmamalısınız. Oynayamazsınız.
Windows 11 kullanıyorsanız ve Valorant vb gibi tpm isteyen oyunlar oynuyorsanız kapatmamalısınız. Oynayamazsınız.
JakerT4 Kilopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 5.946 Çözümler 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #3 mcpootis dedi: fTPM kapatırsak FPS düşmesi sorunlarının önüne geçildiğini söyleyenler gördüm. Cidden işe yarayabilir mi? fTPM amacı nedir? Genişletmek için tıkla... W11 de TPM zorunlu olan oyunları oynayamazsın. W10 da problem yok.
mcpootis dedi: fTPM kapatırsak FPS düşmesi sorunlarının önüne geçildiğini söyleyenler gördüm. Cidden işe yarayabilir mi? fTPM amacı nedir? Genişletmek için tıkla... W11 de TPM zorunlu olan oyunları oynayamazsın. W10 da problem yok.
mcpootis Decapat Kek günü Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #4 Cor3d dedi: Windows 11 kullanıyorsanız ve Valorant vb gibi TPM isteyen oyunlar oynuyorsanız kapatmamalısınız. Oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Windows 10 oynuyorum kapatırsam performans iyileşir mi?
Cor3d dedi: Windows 11 kullanıyorsanız ve Valorant vb gibi TPM isteyen oyunlar oynuyorsanız kapatmamalısınız. Oynayamazsınız. Genişletmek için tıkla... Windows 10 oynuyorum kapatırsam performans iyileşir mi?
Cor3d Hectopat Katılım 7 Nisan 2020 Mesajlar 547 Çözümler 8 18 Ağustos 2023 #5 mcpootis dedi: Windows 10 oynuyorum kapatırsam performans iyileşir mi? Genişletmek için tıkla... Kapatabilirsiniz. Kapatıp biraz kullanın geri bildirim yaparsınız.
mcpootis dedi: Windows 10 oynuyorum kapatırsam performans iyileşir mi? Genişletmek için tıkla... Kapatabilirsiniz. Kapatıp biraz kullanın geri bildirim yaparsınız.
mcpootis Decapat Kek günü Katılım 20 Temmuz 2023 Mesajlar 57 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2023 #6 Cor3d dedi: Kapatabilirsiniz. Kapatıp biraz kullanın geri bildirim yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler. JakerT4 dedi: W11 de TPM zorunlu olan oyunları oynayamazsın. Windows 10 da problem yok. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler.
Cor3d dedi: Kapatabilirsiniz. Kapatıp biraz kullanın geri bildirim yaparsınız. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler. JakerT4 dedi: W11 de TPM zorunlu olan oyunları oynayamazsın. Windows 10 da problem yok. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler.