P Pyrometheus Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 19 2 Haziran 2022 #21 AquaMya dedi: Update AMD AGESA V2 1.2.0.7 BIOS güncellemesi ile sorunları düzelltik diyorlar ama bakalım bugün yaptım inşallah düzelmiştir aşırı can sıkıyordu Genişletmek için tıkla... Güncelleme sonrası sorunun çözülüp çözülmediğine dair bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.
AquaMya dedi: Update AMD AGESA V2 1.2.0.7 BIOS güncellemesi ile sorunları düzelltik diyorlar ama bakalım bugün yaptım inşallah düzelmiştir aşırı can sıkıyordu Genişletmek için tıkla... Güncelleme sonrası sorunun çözülüp çözülmediğine dair bizi de bilgilendirirseniz seviniriz.
Alcatraz Tetik Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 173 Çözümler 11 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarihçi 2 Haziran 2022 #22 AquaMya dedi: Update AMD AGESA V2 1.2.0.7 bios güncellemesi ile sorunları düzelltik diyorlar ama bakalım bugün yaptım inş düzelmiştir aşırı can sıkıyordu Genişletmek için tıkla... Hala Beta sürümündeyim, tam sürümü çıkmasını bekliyorum. Dosya Ekleri ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) _ ROG Strix _ Gaming Motherboards|ROG - Republic of Gamers|ROG...png 112 KB · Görüntüleme: 118
AquaMya dedi: Update AMD AGESA V2 1.2.0.7 bios güncellemesi ile sorunları düzelltik diyorlar ama bakalım bugün yaptım inş düzelmiştir aşırı can sıkıyordu Genişletmek için tıkla... Hala Beta sürümündeyim, tam sürümü çıkmasını bekliyorum.
P Pyrometheus Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 19 15 Haziran 2022 #23 Hepimize geçmiş olsun. Sonunda adı açık açık konmuş ve çözülmüş... Dosya Ekleri victory.png 20 KB · Görüntüleme: 116
Alcatraz Tetik Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 173 Çözümler 11 Yer System32 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tarihçi 16 Haziran 2022 #24 Pyrometheus dedi: Hepimize geçmiş olsun. Sonunda adı açık açık konmuş ve çözülmüş... Genişletmek için tıkla... Evet 2 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım çözülmüş gibi duruyor. Dosya Ekleri ROG STRIX B550-F GAMING (WI-FI) .png 66,7 KB · Görüntüleme: 117
Pyrometheus dedi: Hepimize geçmiş olsun. Sonunda adı açık açık konmuş ve çözülmüş... Genişletmek için tıkla... Evet 2 haftadır kullanıyorum bir sorun yaşamadım çözülmüş gibi duruyor.
omerta3 Decapat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 94 Çözümler 1 24 Eylül 2022 #25 Arkadaşlar sorunun devam ettiği kimse var mı ? Gigabyte kullanıcılarından özellikle geri dönüş alabilir miyim ?
Arkadaşlar sorunun devam ettiği kimse var mı ? Gigabyte kullanıcılarından özellikle geri dönüş alabilir miyim ?