xearhtain Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 8 Mayıs 2015 Mesajlar 1.571 Çözümler 13 Yer Bunker Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Software Developer 3 Nisan 2021 #11 Ulunay dedi: Tek bir lif üzerinden rekor Nokia'ya ve Vodafona ait. 100Gbps. Tabii laboratuvar koşullarında gerçekleştirilmesi ayrı bir konu. Genişletmek için tıkla... Nokia bu konuda gerçekten öncü firmalardan. Fiber teknolojilerinde adını sıkça duyuyorum. Takdire şayan.
Ulunay dedi: Tek bir lif üzerinden rekor Nokia'ya ve Vodafona ait. 100Gbps. Tabii laboratuvar koşullarında gerçekleştirilmesi ayrı bir konu. Genişletmek için tıkla... Nokia bu konuda gerçekten öncü firmalardan. Fiber teknolojilerinde adını sıkça duyuyorum. Takdire şayan.
Ulunay Petapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ocak 2014 Mesajlar 11.024 Makaleler 6 Çözümler 54 3 Nisan 2021 #12 xearhtain dedi: Nokia bu konuda gerçekten öncü firmalardan. Fiber teknolojilerinde adını sıkça duyuyorum. Takdire şayan. Genişletmek için tıkla... Nokia candır. Keşke ONT'tem Nokia olsa...
xearhtain dedi: Nokia bu konuda gerçekten öncü firmalardan. Fiber teknolojilerinde adını sıkça duyuyorum. Takdire şayan. Genişletmek için tıkla... Nokia candır. Keşke ONT'tem Nokia olsa...