FTTH altyapısı için internet servis sağlayıcısı önerisi

Lordle

Hectopat
Merhaba, şu an Hatay'da Türk Telekom FTTH altyapısına sahibim ve TurkNet kullanıyorum. Bana verdikleri paket 100Mbps. 1 Temmuz da gelecek zamdan önce başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorum. Önerileriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendim kullanmıyorum ama Millenicom'un fiber 100 paketi uygun görünüyor.

Size önerim Türk Telekom ile taahhüt yapmanız. Ücretler şuan size fazla gelecektir fakat yarın diğer firmalar zam yerken siz uygun fiyatta kullanacaksınız. Şuanda 250-300TL gibi ücretlere 1000 Mbps kullananlar var.

Size önerim Türk Telekom ile taahhüt yapmanız. Ücretler şuan size fazla gelecektir fakat yarın diğer firmalar zam yerken siz uygun fiyatta kullanacaksınız. Şuanda 250-300TL gibi ücretlere 1000 Mbps kullananlar var.
Türk Telekom'un şu an ki 100 mbps paketleri 600 tl den başlıyor. Yapacağım taahhüt 24 ay olsa mantıklı gelirdi belki, ama sadece 15 ay.

Kendim kullanmıyorum ama Millenicom'un fiber 100 paketi uygun görünüyor.
Başka bir adreste Millenicom kullanıyorum. Şu an 50 mbps vdsl internet için 380 tl ödüyorum. Gördüğünüz fiyatlar sadece 6 ay için geçerli.

Öyleyse TurkNet uygun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…