yokedicioguz Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 771 Çözümler 2 26 Ocak 2023 #1 Arkadaşlar benim de son bir kaç gündür FTTX-V2 ve diğerleri bu şekilde gözüküyor ama hala internet kullanmaya devam ediyorum sorun nedir acaba?
Arkadaşlar benim de son bir kaç gündür FTTX-V2 ve diğerleri bu şekilde gözüküyor ama hala internet kullanmaya devam ediyorum sorun nedir acaba?
quarest Megapat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 5.113 Çözümler 62 26 Ocak 2023 #2 yokedicioguz dedi: Arkadaşlar benim de son birkaç gündür FTTX-V2 ve diğerleri bu şekilde gözüküyor ama hala internet kullanmaya devam ediyorum sorun nedir acaba?Eki Görüntüle 1645949 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde, bazen düzeliyor bazen öyle oluyor. Boş port olmadığından kaynaklı sanırım.
yokedicioguz dedi: Arkadaşlar benim de son birkaç gündür FTTX-V2 ve diğerleri bu şekilde gözüküyor ama hala internet kullanmaya devam ediyorum sorun nedir acaba?Eki Görüntüle 1645949 Genişletmek için tıkla... Bende de aynı şekilde, bazen düzeliyor bazen öyle oluyor. Boş port olmadığından kaynaklı sanırım.