Onur Haha Atan Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #1 Merhabalar The Walking Dead'i bitirdim ve bu diziye benzer Fear The Walking Dead ile World Beyond varmış, bunları daha önce izleyen var mı? TWD'yi izlemiş biri olarak hangisinden başlamalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Aralık 2020
Merhabalar The Walking Dead'i bitirdim ve bu diziye benzer Fear The Walking Dead ile World Beyond varmış, bunları daha önce izleyen var mı? TWD'yi izlemiş biri olarak hangisinden başlamalıyım?
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.625 Makaleler 21 Çözümler 97 15 Aralık 2020 #2 FTWD'yi hala izlememiş olman hata. Önce onu izle World beyond idare eder.
Onur Haha Atan Kilopat Katılım 19 Mart 2018 Mesajlar 205 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #3 FalconPolat dedi: FTWD'yi hala izlememiş olman hata. Önce onu izle World beyond idare eder. Genişletmek için tıkla... Tam olarak TWD ile arasındaki fark nedir hocam neyi anlatıyor ?
FalconPolat dedi: FTWD'yi hala izlememiş olman hata. Önce onu izle World beyond idare eder. Genişletmek için tıkla... Tam olarak TWD ile arasındaki fark nedir hocam neyi anlatıyor ?
flaxiuS Kilopat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 754 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2020 #4 Onur Haha Atan dedi: Tam olarak TWD ile arasındaki fark nedir hocam neyi anlatıyor ? Genişletmek için tıkla... Salgının başladığı zamanı anlatıyor. Şuan aktif olarak bende FTWD izliyorum. Yeni bölümün gelmesini bekliyorum.
Onur Haha Atan dedi: Tam olarak TWD ile arasındaki fark nedir hocam neyi anlatıyor ? Genişletmek için tıkla... Salgının başladığı zamanı anlatıyor. Şuan aktif olarak bende FTWD izliyorum. Yeni bölümün gelmesini bekliyorum.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.625 Makaleler 21 Çözümler 97 15 Aralık 2020 #5 Onur Haha Atan dedi: Tam olarak TWD ile arasındaki fark nedir hocam neyi anlatıyor ? Genişletmek için tıkla... Farklı mekanlarda geçiyor. Sadece 4 ve 5. sezonları kötü ama 6 ile vites attırmış bulunmakta. Sürprizbozan: Çok tehlikeli World beyond ise Rick ile alakalı olacak sonlarda.
Onur Haha Atan dedi: Tam olarak TWD ile arasındaki fark nedir hocam neyi anlatıyor ? Genişletmek için tıkla... Farklı mekanlarda geçiyor. Sadece 4 ve 5. sezonları kötü ama 6 ile vites attırmış bulunmakta. Sürprizbozan: Çok tehlikeli World beyond ise Rick ile alakalı olacak sonlarda.