S Silinen üye 185173 Ziyaretçi 26 Temmuz 2019 #1 Selamlar, az önce bu şarkıyı gördüm ve Fuat Ergin'in Ezhel'e diss attığını fark ettim. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Postu okuyan yetki arkadaş postu silin, sebebi:
Selamlar, az önce bu şarkıyı gördüm ve Fuat Ergin'in Ezhel'e diss attığını fark ettim. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Edit: Postu okuyan yetki arkadaş postu silin, sebebi:
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.484 Çözümler 776 26 Temmuz 2019 #2 Fuat tek basina söyleseymis daha güzel olurmus. Üstatlar piyasaya cikti, cocuklari pistten alalim.