Fuchsia sizce Android'i gerçekten bitirir mi?

Linux severler Android'i övebilir ve özelleşebilir olmasına gerçekten ben de bir şey diyemem ama, Google'un elinde olduğu sürece, insanların güvende olduğunu düşünmüyorum.

Mahkemeler'de veri paylaşıyor Google.
Gmail içeriklerinizi üçüncü şahıslar okuyabiliyor,
Google Hizmetleri, cihazın performansını çok düşüyor bence.

Katılıyorum.

Linux severler Android'i övebilir ve özelleşebilir olmasına gerçekten ben de bir şey diyemem ama, Google'un elinde olduğu sürece, insanların güvende olduğunu düşünmüyorum.

Mahkemeler'de veri paylaşıyor Google.
Gmail içeriklerinizi üçüncü şahıslar okuyabiliyor,
Google hizmetleri, cihazın performansını çok düşüyor bence.

Keşke "androwine" adında Android programlarını linux'ta emülatörsüz çalıştıran bir program çıksa
Wine Linux'ta Windows programlarını emülatörsüz çalıştırıyor ondan dedim

Bir sürü videolar karşıma çıkmaya başladı karşıma. Fuchsia diye bir işletim sistemi çıkıyormuş ve Android'i bitirecek deniyor. Ne diyorsunuz gerçekten bitirir mi?

Ve YouTube'a "Android bitiyor" dediğinizde çıkıyor bir sürü video.

Sanmıyorum, Android açık kaynak kodlu bir proje olduğu için kolay kolay bitirilemez.

Linux severler Android'i övebilir ve özelleşebilir olmasına gerçekten ben de bir şey diyemem ama, Google'ın elinde olduğu sürece, insanların güvende olduğunu düşünmüyorum.

Mahkemelerde veri paylaşıyor Google.
Gmail içeriklerinizi üçüncü şahıslar okuyabiliyor.
Google Hizmetleri, cihazın performansını çok düşüyor bence.
Android'i Google'dan arındırabilirsin veya özelleştirilmiş ROM kurabilirsin. Özelleştirilmiş ROM'ların geneli zaten Google uygulamaları olmadan geliyor.

Keşke "androwine" adında Android programlarını emülatörsüz çalıştıran bir program çıksa.
Wine Linux'ta Windows programlarını emülatörsüz çalıştırıyor ondan dedim

Sanmıyorum, Android açık kaynak kodlu bir proje olduğu için kolay kolay bitirilemez.

Fuchsia'yı da açık kaynak olarak geliştirir ve ikisi'de açık kaynaklı olmuş olur?

Fuchsia açık kaynak zaten, ama Google'ye pek güvenmiyorum, kısıtlama dolu gram özgür olmayan bir işletim sistemi olacak.
umarım yanılırım

Umarım yanılırsınız bence de. Fakat inanıyorum Google kendi çıkarları dışında hareket etmeyi bırakmalı bence :)

Android'den dolayı pek güvenemiyorum, root olmak bu kadar zor olmamalı be kardeş!

Katılıyorum.
Kısaca boynuz kulağı geçer ama duyamaz. Geçmesi pek mümkün değil bunu anladım. Düşünüpde yazan katkısı olan herkese teşekkür ederim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı