Fuchsia sizce Android'i gerçekten bitirir mi?

Katılıyorum.

Keşke "androwine" adında Android programlarını linux'ta emülatörsüz çalıştıran bir program çıksa
Wine Linux'ta Windows programlarını emülatörsüz çalıştırıyor ondan dedim

Sanmıyorum, Android açık kaynak kodlu bir proje olduğu için kolay kolay bitirilemez.

Android'i Google'dan arındırabilirsin veya özelleştirilmiş ROM kurabilirsin. Özelleştirilmiş ROM'ların geneli zaten Google uygulamaları olmadan geliyor.

Fuchsia'yı da açık kaynak olarak geliştirir ve ikisi'de açık kaynaklı olmuş olur?

Android'i Google'dan arındırabilirsin veya özelleştirilmiş ROM kurabilirsin. Özelleştirilmiş ROM'ların geneli zaten Google uygulamaları olmadan geliyor.
Yoksa, Apple'ın yaptığı şeyleri övmekten, kendi özgürlüğümüzü sevemeyeceğiz ve özgürlüğümüz değersizleşecek.

Fuchsia açık kaynak zaten, ama Google'ye pek güvenmiyorum, kısıtlama dolu gram özgür olmayan bir işletim sistemi olacak.
umarım yanılırım

Umarım yanılırsınız bence de. Fakat inanıyorum Google kendi çıkarları dışında hareket etmeyi bırakmalı bence

Android'den dolayı pek güvenemiyorum, root olmak bu kadar zor olmamalı be kardeş!

Katılıyorum.
Kısaca boynuz kulağı geçer ama duyamaz. Geçmesi pek mümkün değil bunu anladım. Düşünüpde yazan katkısı olan herkese teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…