Füme ve benzeri renklerde ekranda yeşil noktalar çıkıyor

Gaziiii

Decapat
Daha fazla  
Monitör
GB-2461CF
GB-2461CF model monitörümde aldığımdan beri füme ve benzer renklerde ekranda sürekli yeşil noktalar oluşuyor.
2 farklı HDMI kablosuyla denedim (şu an kullandığım: Ugreen HDMI 2.0 4K ses ve görüntü kablosu).
Diğer monitörümde böyle bir sorun olmuyor.

Pixsel kaybı yaşıyorsun. Monitör sıfırsa yenisiyle değiştirt.

Monitör sıfır ama geldiğinde zaten hatalı gelmişti servise yönlendirip soket değişimi yapılmıştı. O yüzden şu an 1 ay falan oldu. Kabul ederler mi bilmiyorum.

Ederler kullanıcı hatası değil bu sorun. Değişim talebinde bulun. Yenisini veya bir üst modelini vermek zorundalar. Eğer bilindik bir firmadan aldıysan tabii.

İtopya.comdan aldım. Yarın arayıp konuşacağım.

#1B1F0F renk kodunda bariz görünüyor.

İtopya.comdan aldım. Yarın arayıp konuşacağım.

#1B1F0F renk kodunda bariz görünüyor.

Hocam ucuz diye gidip alıyorsunuz yeni yetme mağazalardan. Umarım sorununuzu çözerler. Biraz monitörsüz kalacaksınız ve biraz uğraşacaksınız. Teknik destek olarak pek başarılı olduğu söylenemez. Hayırlısı. Değişim yapmazlarsa CİMER'den tüketici haklarına başvuruda bulunacağınızı söyleğin. Çare olabilir

Hocam haklısınız ama FreeLancer olarak çalışıyorum ve üniversite öğrencisiyim zor zahmet para denkleştirip alabileceğim en F/P ürünü almaya çalıştım...

Hocam haklısınız ama FreeLancer olarak çalışıyorum ve üniversite öğrencisiyim zor zahmet para denkleştirip alabileceğim en F/P ürünü almaya çalıştım...

Ülke şartları maalesef. Geçmiş olsun diyelim. İnşallah çözüme ulaşırsın. Süreci buradan yazarsan başka arkadaşlarda görür. Lütfen dediklerimi aklından çıkartma. Son kozun CİMER. Biraz tırsıyorlar bu konuda. Malum devlete para lazım onlarda ceza yazacak yer arıyorlar

Tamamdır teşekkürler deneyeceğim

Hocam an itibarıyla yeni monitör yolladılar hiç sıkıntı yamadan. CİMER kozumu da kullanmama gerek kalmadı

Arkadaşlar yeni gelen monitörde de aynı sorun var. Kesinlikle bu marka almayın bu sefer komple iadeye göndereceğim. Siz siz olun bilinmedik marka almayın...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…