KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.928 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 24 Şubat 2022 #1 Babamın laptopuna elimize ilk ulaştığı gün BIOS güncellemesi yapmak istedim. Başarılı da gidiyordu ama mutfağa gidip geldikten sonra ufak çaplı korku yaşadım. BIOS Flash Failed hatası aldım. A.10 sürümünden A.12 yapmak istiyordum. Acaba kademeli olarak mı yükselteceğiz? Bilgisi olan varsa sevinirim. Not: Cihaz çalışıyor akıcı şekilde. A.10 sürümünde kaldı şu an.
Babamın laptopuna elimize ilk ulaştığı gün BIOS güncellemesi yapmak istedim. Başarılı da gidiyordu ama mutfağa gidip geldikten sonra ufak çaplı korku yaşadım. BIOS Flash Failed hatası aldım. A.10 sürümünden A.12 yapmak istiyordum. Acaba kademeli olarak mı yükselteceğiz? Bilgisi olan varsa sevinirim. Not: Cihaz çalışıyor akıcı şekilde. A.10 sürümünde kaldı şu an.
Çözüm KojiroHyuga04 26 Şubat 2022 Arkadaşlar internetten araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Eğer bir bilgi bulursam tekrar geri döneceğim. Konuyu unutmuşum internette arama yaparken fark ettim. Sorunu çözdüm. BIOS dosyasını sanırım doğrulamamışım.
Arkadaşlar internetten araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Eğer bir bilgi bulursam tekrar geri döneceğim. Konuyu unutmuşum internette arama yaparken fark ettim. Sorunu çözdüm. BIOS dosyasını sanırım doğrulamamışım.
KS KS KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.928 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 24 Şubat 2022 #11 Dostum zaten baktım, ama yok. A.10 sürümünden direkt olarak bu sürüme yükseltme veriyor Fujitsu. Artı 0 Eksi
JoeBlackk Kilopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 4.702 Çözümler 26 24 Şubat 2022 #12 KojiroHyuga04 dedi: Hocam A.11 sürümü yokmuş. Direk A.12 sürümüne yükseltiyor. Diyor ki: BIOS Version 1.11 was not released for customer download. Genişletmek için tıkla... Bu mesaji arada atlamışım hocam. Olmazsa temiz formatla deyebilirsin. Artı 0 Eksi
KojiroHyuga04 dedi: Hocam A.11 sürümü yokmuş. Direk A.12 sürümüne yükseltiyor. Diyor ki: BIOS Version 1.11 was not released for customer download. Genişletmek için tıkla... Bu mesaji arada atlamışım hocam. Olmazsa temiz formatla deyebilirsin.
KS KS KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.928 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 26 Şubat 2022 #13 Arkadaşlar internetten araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Eğer bir bilgi bulursam tekrar geri döneceğim. Konuyu unutmuşum internette arama yaparken fark ettim. Sorunu çözdüm. BIOS dosyasını sanırım doğrulamamışım. Son düzenleme: 11 Nisan 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar internetten araştırdım ama net bir bilgi bulamadım. Eğer bir bilgi bulursam tekrar geri döneceğim. Konuyu unutmuşum internette arama yaparken fark ettim. Sorunu çözdüm. BIOS dosyasını sanırım doğrulamamışım.