M.Emre Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2014 #1 Merhaba arkadaşlar sabah sağlam bıraktığım laptop akşam açtığımda ekranı kırılmış halde buldum. Laptopum Fujitsu Ah531 Ekran değiştirmeyi düşünüyorum acaba fiyatı ne kadar olur? Bir de dokunmatik ekran takılabılır mı ? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
Merhaba arkadaşlar sabah sağlam bıraktığım laptop akşam açtığımda ekranı kırılmış halde buldum. Laptopum Fujitsu Ah531 Ekran değiştirmeyi düşünüyorum acaba fiyatı ne kadar olur? Bir de dokunmatik ekran takılabılır mı ?
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 17 Mart 2014 #2 Dokunmatik ekran takamazsınız, fakat aşağıdaki ürün sizin cihazınızla uyumludur. Fujitsu Ah531 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2014
M.Emre Hectopat Katılım 10 Şubat 2014 Mesajlar 319 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2014 #3 okankurubas dedi: Dokunmatik ekran takamazsınız, fakat aşağıdaki ürün sizin cihazınızla uyumludur. Fujitsu Ah531 Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim. Ekran bilgilerini incelerken Data Pin Sayısı : 40 Pin ibaresi dikkatimi çekti. Ne anlama gelmektedir... ve daha uygun fiyata monitor bulamaz mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2014
okankurubas dedi: Dokunmatik ekran takamazsınız, fakat aşağıdaki ürün sizin cihazınızla uyumludur. Fujitsu Ah531 Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkür ederim. Ekran bilgilerini incelerken Data Pin Sayısı : 40 Pin ibaresi dikkatimi çekti. Ne anlama gelmektedir... ve daha uygun fiyata monitor bulamaz mıyım? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
okankurubas Megapat Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 996 Çözümler 2 Yer İzmir 19 Mart 2014 #4 Monitörün kablosunun üzerinde ki pin sayısı Google'den aratır isen görürsün zaten. Ekran fiyatları 3 aşağı 5 yukarı o kadar. Değişmez maalesef.
Monitörün kablosunun üzerinde ki pin sayısı Google'den aratır isen görürsün zaten. Ekran fiyatları 3 aşağı 5 yukarı o kadar. Değişmez maalesef.