batyaz Hectopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #11 Merhaba, bu ram tam uyumlu. 4gb Ddr3 1333mhz Ram İşlemci Seçmez - n11.com Ayrıca bu anakartın çok güzel de bir inceleme - montaj videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Merhaba, bu ram tam uyumlu. 4gb Ddr3 1333mhz Ram İşlemci Seçmez - n11.com Ayrıca bu anakartın çok güzel de bir inceleme - montaj videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
R rick23 Hectopat Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #12 batyaz dedi: Merhaba, bu ram tam uyumlu. 4gb Ddr3 1333mhz Ram İşlemci Seçmez - n11.com Ayrıca bu anakartın çok güzel de bir inceleme - montaj videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de arayıp bu ram ile değiştirmeyi düşünüyorum. Elimdeki diğer ram de kingston sanırım yine uyum sorunu olmaz.
batyaz dedi: Merhaba, bu ram tam uyumlu. 4gb Ddr3 1333mhz Ram İşlemci Seçmez - n11.com Ayrıca bu anakartın çok güzel de bir inceleme - montaj videosu var. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben de arayıp bu ram ile değiştirmeyi düşünüyorum. Elimdeki diğer ram de kingston sanırım yine uyum sorunu olmaz.
batyaz Hectopat Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #13 Bu anakart rem seçiyor.Dikkat
C cumhurkaradeniz Hectopat Katılım 30 Kasım 2013 Mesajlar 19 13 Ağustos 2018 #14 Her ddr3 rami bu anakart desteklemez. Emin değilim ama galiba bu anakart maksimum 4 Gb ram destekliyor. Tek slot 4gb ram kullanmak daha mantıklı.
Her ddr3 rami bu anakart desteklemez. Emin değilim ama galiba bu anakart maksimum 4 Gb ram destekliyor. Tek slot 4gb ram kullanmak daha mantıklı.