Fujitsu D3041 A1 Anakartta 4 GB DDR3 1333 MHz Kingston RAM çalışmıyor

TheOrder001

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle herkese selamlar, elimde Intel Core Duo 2 E7500 işlemci ve Fujitsu D3041 A1 anakart 2 GB DDR3 1333MHz Hynix marka RAM var. Yaklaşık 2 hafta önce ekran kartım yandı bende ASUS R7 240 2 GB 128Bit aldım ve sorunsuz çalışıyor. Ancak 2 GB RAM yeterli olmadığı için 4 GB RAM eklemeye karar verdim. Forumlardan araştırma yaparak 4 GB Kingston DDR3 1333MHz 0 RAM aldım. Anakartım ile uyumlu gözüküyor fakat 4 GB RAM taktığımda açılışta BIOS art arda bip sesi veriyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Kullandığın ankartı kullanıyorum sana tavsiyem önce işlemcin RAM'in ve ekran kartı alman bu anakartı deneyimsizken sevmezdim araştırdım ve efsane bir anakart oldunu öğrendim Quad Core aldım 6 GB RAM yaptım 12 yapacağım simdi ve RX 560 ekran kartı takacağım zamanla yaptım bunları
Sana tavsiyem sistemini aynı anda geliştirme birini geliştir düzgün bir ekran kartıyla mesela benim model olabilir veya 6800 6900 model bir HD ekran kartıyla işlemcine acımadan overclock bas RAM'ını tek 8 tak bunları sıra sıra yap o zaman bilgisayarın efsane olur
Satma durumun olursa elindeki anakart pahalı bir anakart X16 ekran kartı destekli ve i5 8 nesil işlemciye kadar performans verecek işlemci takar istedin ekran kartını takar ve 16 GB'ye kadar istedin RAM'la kullanırsın ama satacaksan bu ekran kartının N11'de 1000 TL'ye satıldını görmüştüm kiymetini bil
RAM'ı 6 yapma ben 6'dan memnun değilim ara bir RAM değeri tek 8 al ince hesaptan falan daha uygun olur.

Başkan bildiğim kadarıyla bu anakart 4+4 8GB dan daha fazlasını desteklemiyor nasıl tek slota 8 takabilirim ki :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…