Fujitsu D3041-A1 BIOS Güncelleme

astin2626

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarımın biosunu nasıl güncellerim yardımcı olurmusunuz ?
Anakart Adı : Fujitsu D3041-A1
Bilgisayarımın işletim sistemi : Windows 7 Ultimate 64 bit

Daha detaylı bilgide isterseniz atabilirim.

ESPRIMO P2560 olarak geçiyor. Ufak bir arama sonrası buldum. Masaüstünden çalıştırıp güncelleyebilmen gerek:

Flash - BIOS - ESPRIMO P2560
Flash BIOS Update - Desk Flash Instant
Tanım:
Dosya:FTS_FlashBIOSUpdateDeskFlashInstant_600102_1055115.EXE
Sürüm:6.00.1.02
Tarih:09.11.2010
Boyut:2,05 MB
Durum:
ESPRIMO P2560
[TBODY] [/TBODY]
Üretici:Fujitsu Technology Solutions
Windows XP destekli. Eğer 7'de çalışmazsa DOS üzerinden güncellemen gerekebilir.

Alternatif olarak güncelleme USB'si hazırlama: Fujitsu Technical Support pages from Fujitsu Fujitsu Continental Europe, Middle East, Africa & India

Son düzenleme:
Fujitsu D3041-A1 modelli bu anakarta en yüksek kaç gb ve kaç ghz li ram takılır cevaplarsanız sevinirim.

En fazla 8 GB 1333MHz RAM takabilirsin. Çift kanal desteği var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey daha soracağım bu anakart PCI-e ve DX kaçı destekliyor acaba cevaplarsanız sevinirim ona göre ekran kartı alacağımda ve bu anakart mATX mi yoksa normal ATX mi? bir de bunu cevaplarsanız sevinirim.

Emin99 sen yanlıs biliyorsun en yüksek 4 GB'ye kadar yükseltiliyormus her 1 slot en fazla 2 GB alıyor.

Ben firmanın sağladığı bilgilerden okudum. Yanlışlıkla başka bir model ile karıştırmış olabilirim. Lütfen kusura bakma.

Hiç önemli değil yalnız bende tek slota 4 GB takıyorum dıt dıt dıt ses geliyor susuyor, ekran gelmiyor. Bende baktım maksimum RAM 8 GB yazıyor ama anlamadım.

1600 MHz'lik ana karta 1333 MHz RAM taksam sıkıntı eder mi açılırken?

Bip sesleri uzun ve kısa olmak üzere kaç tane geliyor?

Bip sesleri arka arkaya 5 6 kere geliyor.
Ama sadece o 4 GB'lik RAM'ı takınca geliyor demek ki anakart desteklemiyor 1 socket i 4 GB

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…