Görseldeki ve başlıktaki gibi D3041-A1 anakartım var. En güncel BIOS sürümü ile güncelleştirmek istiyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum. İyi forumlar. <3
Fujitsu co-creates with customers to help them digitalize with confidence. We provide innovative IT services and digital technologies including cloud, mobile, AI and security solutions. Together with our stakeholders we contribute to the future of society.
support.ts.fujitsu.com
Burada BIOS güncellemesi bulunuyor, resmi siteden verdim.
Fujitsu co-creates with customers to help them digitalize with confidence. We provide innovative IT services and digital technologies including cloud, mobile, AI and security solutions. Together with our stakeholders we contribute to the future of society.
support.ts.fujitsu.com
En güncel sürümün USB Stick versiyonunu indirin.
Sonrasında indirilen .exe dosyasını çalıştırın.
Çalıştırınca bir flaş belleğe bu dosyayı atacak anladığım kadarıyla.
Dosyayı atınca cihazı kapatıp tekrar açmanız lazım. F12 ile Boot menüsüne girilmeli.
Flaş bellek tanınıyorsa flaş belleğinizin üstüne tıklayıp güncelleme işlemini başlatın.
Resmi site açıklaması:
İndirilen görüntü, kendiliğinden açılan bir USB çubuğu görüntü dosyası (*.exe) içerir.
Önyüklenebilir bir USB bellek çubuğu oluşturmak için lütfen:
- yedek bir USB çubuğu bağlayın (USB çubuğunuzdaki tüm verileri şimdi yedekleyin, çünkü
bellek çubuğu verilerinin üzerine yazılacaktır)
- indirilen *.exe dosyasını yürütün
- bağlı USB çubuğunu seçin (önceden seçilmemişse) ve "Görüntüyü Kopyala"yı başlatın
USB Aygıtına Dosya"
- USB çubuğunu güvenli bir şekilde çıkarın ve bağlantısını kesin
Hedef sisteminizin güncellemesini başlatmak için lütfen:
- sistemi açın ve F12 tuşu ile önyükleme menüsüne girin
- BIOS dosyalarını içeren USB aygıtını seçin
- çubuktan başlatmak için `Enter` tuşuna basın
- görüntülenen talimatları izleyin
support.ts.fujitsu.com