ustegmenkadir16 Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 8 31 Mayıs 2020 #11 murat yılmaz2 dedi: Aynen oyle bende dün demedım olmadı lufen yardımcı olur musunuz. Bir de kadır bey BIOS sıfreyı kırmayı bılıyor musunuz bu anakarta o sorunu yaşıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinizi çıkarıp 15 saniye sonra takın bunu yaparken kendinizi topraklayın. Bizim anakartlarda genelde jumper bulunmuyor bu yöntem işe yarıyor.
murat yılmaz2 dedi: Aynen oyle bende dün demedım olmadı lufen yardımcı olur musunuz. Bir de kadır bey BIOS sıfreyı kırmayı bılıyor musunuz bu anakarta o sorunu yaşıyorum şu an. Genişletmek için tıkla... BIOS pilinizi çıkarıp 15 saniye sonra takın bunu yaparken kendinizi topraklayın. Bizim anakartlarda genelde jumper bulunmuyor bu yöntem işe yarıyor.
murat yılmaz2 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 8 31 Mayıs 2020 #12 Denedim BIOS pılını çıkarıp 30 dk bile bekledim ama olmadı. Topraklama derken rica etsem bir detaylı yardımcı olur musun. Son düzenleme: 31 Mayıs 2020
Denedim BIOS pılını çıkarıp 30 dk bile bekledim ama olmadı. Topraklama derken rica etsem bir detaylı yardımcı olur musun.
ustegmenkadir16 Centipat Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 8 31 Mayıs 2020 #13 bu anakartlarda şifreyi bilmiyorsanız farklı bir yolu varmı bilmiyorum
murat yılmaz2 Centipat Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 8 31 Mayıs 2020 #14 ustegmenkadir16 dedi: bu anakartlarda şifreyi bilmiyorsanız farklı bir yolu varmı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... eywallh teşekkur ederim bıos guncelleme bı hakkıknda bışey olursa mesaj atarsanız sevınırım guncellleyınce belkı gıder iyi gunler ustegmenkadir16 dedi: Bu anakartlarda şifreyi bilmiyorsanız farklı bir yolu var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Eywallh teşekkur ederim BIOS guncelleme bir hakkıknda bir şey olursa mesaj atarsanız sevınırım guncellleyınce belkı gıder iyi gunler. Son düzenleme: 1 Haziran 2020
ustegmenkadir16 dedi: bu anakartlarda şifreyi bilmiyorsanız farklı bir yolu varmı bilmiyorum Genişletmek için tıkla... eywallh teşekkur ederim bıos guncelleme bı hakkıknda bışey olursa mesaj atarsanız sevınırım guncellleyınce belkı gıder iyi gunler ustegmenkadir16 dedi: Bu anakartlarda şifreyi bilmiyorsanız farklı bir yolu var mı bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Eywallh teşekkur ederim BIOS guncelleme bir hakkıknda bir şey olursa mesaj atarsanız sevınırım guncellleyınce belkı gıder iyi gunler.
A Anonim19 Decapat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 5 19 Eylül 2020 #15 Bu anakart q6600 4 çekirdek işlemci desteklıyor mu? lütfen yardımcı olun acıl yeni işlemci alacağım
A Arda3883 Hectopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 274 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2022 #16 Anonim19 dedi: Bu anakart q6600 4 çekirdek işlemci desteklıyor mu? lütfen yardımcı olun acıl yeni işlemci alacağım Genişletmek için tıkla... destekler
Anonim19 dedi: Bu anakart q6600 4 çekirdek işlemci desteklıyor mu? lütfen yardımcı olun acıl yeni işlemci alacağım Genişletmek için tıkla... destekler