ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #11 Anladım tabi yalıtım çok önemli. Bizim evde malum yalıtımı çokta iyi değil ama yapıcak birşey yok
NorthernsKnight Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 2 Mayıs 2014 Mesajlar 3.352 Makaleler 32 Çözümler 3 1 Ekim 2014 #12 Benim görüşüm yalıtım olmasa bile çok düşük bir fatura gelecek yine. Ama sakın inverter olmayan split klimalar almayın ucuz diye.
Benim görüşüm yalıtım olmasa bile çok düşük bir fatura gelecek yine. Ama sakın inverter olmayan split klimalar almayın ucuz diye.
ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2014 #13 Aynen kesinlikle inverter alıcam. Faturamada dediğim gibi günlük 2 tl fark gelse ayda 60 tl yapar ki buda çok iyi. Tek sorun markada önerdiğiniz klimayı evde daha detaylı inceleyip karar vericem.
Aynen kesinlikle inverter alıcam. Faturamada dediğim gibi günlük 2 tl fark gelse ayda 60 tl yapar ki buda çok iyi. Tek sorun markada önerdiğiniz klimayı evde daha detaylı inceleyip karar vericem.
ömür kartal Kilopat Katılım 8 Kasım 2013 Mesajlar 464 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2014 #14 Klima alınmıştır konu kilitlenebilir.