Fujitsu LifeBook A3510 alınır mı?

Bütçe
6000

Squelcher

Megapat
Daha fazla  
Selamlar. Ofis kullanımı, YouTube ve Netflix için 6.000 TL'ye kadar laptop arıyordum, Acer ve HP'nin 5.200 TL civarındaki i3'lü laptoplarını kafaya koymuştum ancak F/P olarak mükemmel duran bu ürüne rastladım, üstelik Hepsiburada'da indirimde. IPS FHD ekran, 10.nesil i5 işlemci ve 8 GB RAM gibi fiyatına göre muazzam özellikleri var. Fujitsu marka bir laptopu ilk defa görüyorum bu yüzden sizlere danışmak istedim. Sizce bu ürün alınır mı, uzun süre kullanımda sıkıntı çıkartır mı? Driver konusunda sıkıntı yaşar mıyım yoksa ekran kartı, işlemci, BIOS vs. kendi sitelerinden driver yükleyebilir miyim?

Merhabalar. Ürünü aldınız mı acaba? Ben de forumlarda laptopla ilgili bilgi bulamadım da.

Merhabalar. Ürünü aldınız mı acaba? Ben de forumlarda laptopla ilgili bilgi bulamadım da.
Merhaba ürünü 4 Ocak'ta aldım. İlk açtığım anda 2-3 noktada ekteki fotolardaki ışık sızmalarını farkettim. Değişim için Hepsiburada ve satıcı BT Teknoloji ile iletişime geçtim ancak hepsiburada yardımcı olmadı, satıcı BT Teknoloji de servis raporu talep etti. Servise gönderdim ancak sorun olmadığı söylenip geri gönderildi ürün. İade ve değişim hakkımı da doğru düzgün kullandırtmadıkları için panel değişimi talebiyle ürünü tekrar servise gönderdim, yurtdışından panel getirilip değişimi yapıldı yarın elime ulaşacak.

Ürünü 1 aydır toplam ancak 1 hafta kullanabildim maalesef. Bu süreçteki deneyimimi anlatırsam ürünün kasası basit ama sağlam bir plastik. Işık sızması sorunu da tahminimce buradan kaynaklanıyor kasası özellikle ekran çerçevesinde çok basit kalıyor. Elimle çerçeveyi oynattığımda ekranın her yerinden ışık sızmaları oluyordu. Ürün dışarıdan 14 inç gibi zarif ve güzel görünüyor. Klavyesi yine basit plastik ve basma hisleri kalitesiz hissettiriyor ama kullanımda bir sorun yok. Hoparlörleri orta şeker ancak yüksek seste hafif patlama yapabiliyor, pek kaliteli değil. Işık sızması harici ürünün ekranı IPS olması sebebiyle çok güzel bir kullanım sunuyor. İşlemci ve ssd olarak ise ürün süper. Ürün sıfır ses çalışıyor, yalnızca 5-10 dakikada bir 10 saniye fan çalıştırıp kapatıyor soğutma için bu da pek ses yapmıyor. Şarjda pek kullanma fırsatım olmadı ancak bir kez deneme yaptım 4-5 saat civarı süre verdi.

Ben 5.800 TL'ye almıştım. Bu fiyata i5 10.nesil ve IPS ekranlı başka bir ürün olmadığı için tercih ettim. Işık sızması sorunu haricinde f/p ürünü ve genel olarak memnunum. Değişim talep ettiğimde satıcı yardımcı olsa çok daha iyi hissederdim ancak buna rağmen ürün güzel.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-01-17 at 11.19.11.jpeg
    163,1 KB · Görüntüleme: 166
  • WhatsApp Image 2022-01-10 at 14.06.36.jpeg
    65,3 KB · Görüntüleme: 211
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…