alibey ağabeyli Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2015 #1 Abiler benimde bi sorum olucak. Benim bi bilgisayarım var Fujitsu lifebook AH544 G32. Bu bilgisayarın bir türlü bilmiyorumki anakartı GDDR5'i destekliyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazsın. Şimdiden Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2015
Abiler benimde bi sorum olucak. Benim bi bilgisayarım var Fujitsu lifebook AH544 G32. Bu bilgisayarın bir türlü bilmiyorumki anakartı GDDR5'i destekliyor mu? Bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazsın. Şimdiden Teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 23 Temmuz 2015 #2 Anakartın GDDR5 desteği olması gibi bir durum söz konusu değil. GDDR5 diye bir teknoloji yok ekran kartları dışında.
Anakartın GDDR5 desteği olması gibi bir durum söz konusu değil. GDDR5 diye bir teknoloji yok ekran kartları dışında.
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 23 Temmuz 2015 #3 Dahası var onun Ekran kartı değişmiyor MXM değil ki. Ayrıca bunu sormak için geç kaldın almadan soracaktın.
Dahası var onun Ekran kartı değişmiyor MXM değil ki. Ayrıca bunu sormak için geç kaldın almadan soracaktın.
alibey ağabeyli Hectopat Katılım 23 Mart 2015 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2015 #4 Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevap verdiğiniz için. Arkadaşlar peki başka bir yolla yapmam mümkünmü ? Recep abi bu arada bana neden ceza veriliyo ben cevap yazamıyorum öyle zamanlar oluyorki?
Çok teşekkür ederim arkadaşlar cevap verdiğiniz için. Arkadaşlar peki başka bir yolla yapmam mümkünmü ? Recep abi bu arada bana neden ceza veriliyo ben cevap yazamıyorum öyle zamanlar oluyorki?