Fujitsu Siemens amilo ll 3090t monitör "out of range" hatası

dirtybit

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, Dell 7577 marka dizüstü bilgisayarıma Fujitsu Siemens amilo ll 3090t model eski bir monitörü VGA-HDMI dönüştürücüsü kullanarak 2. monitör olarak kullanmak istedim. Fakat bağlantıyı yaptığımda bilgisayarım 2. ekranı görmsine rağmen 2. ekranda " out of range " hatası veriyor. YouTube ve forumlar yardımıyla görüntü ayarlarından düzeltemeye çalıştım fakat herhangi bir çözüm bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler.

Diğer ekranı çıkarıp sadece söz konusu ekranı takarak denediniz mi?
Yanlış anlattıysam kusura bakmayın. 2. monitörden kastım, laptop ekranı dışında ikinci ekran. ne yazık ki çıkarma şansım yok. Fakat görüntü ayarlarından sadede 2. ekran seçeneğini denediğimde iki ekranda da görüntü yoktu.

Yanlış anlattıysam kusura bakmayın. 2. monitörden kastım, laptop ekranı dışında ikinci ekran. Ne yazık ki çıkarma şansım yok. Fakat görüntü ayarlarından sadede 2. ekran seçeneğini denediğimde iki ekranda da görüntü yoktu.

Görüntü ayarlarından ikinci ekranın çözünürlüğünü elle gereken miktara ayarlamayı denediniz mi? Bir de bu ayarları ekran kartı sürücüsünün Denetim Masası'ndan yapmayı deneyin.

Görüntü ayarlarından ikinci ekranın çözünürlüğünü elle gereken miktara ayarlamayı denediniz mi? Bir de bu ayarları ekran kartı sürücüsünün Denetim Masası'ndan yapmayı deneyin.
Evet denedim. Forumlarda gördüğüm kadarıyla insanlar çözünürlükler aynı olmadığı için ekran yanısıtmada sorun yaşamış ama ekran uzatma da sorun yaşamamışlar. Ben de hiçbir türlü çalışmıyor. Laptoplar da ekran görüntü ayarları NVIDIA yerine Intel grafik kontrol merkezinde (yani NVIDIA denetim masasında herhangi bir ekran sekmesi bulunmuyor) hem grafik kontrol merkezinden hem de Windows görüntü ayarlından hem mevcut ekranım hem de 2. ekran için tüm çözünürlükleri denedim olmadı. Anladığım kadarıyla ekranların " hz " seviyeleri aynı seçilmeli fakat 2. ekranımda seçeneklerde 60Hz yapabilmeme rağmen mevcut ekranımda 60,02 hz yapabiliyorum bu 0, 02hz'lik fark görüntü vermemesine sebep olabilir. Daha düşük hz seçmeyi denediğmde de 2 ekran için aynı hz değeri bulunmuyor. (ör. 50HZ-48Hz gibi)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı