yigit.ked Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 2.442 Makaleler 3 Çözümler 15 Yer Hatay iskenderun 10 Temmuz 2024 #11 Yorumlara bakarsaniz fotograflarda Türkçe oldugunu goruceksiniz.
Sanal Amerika Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #12 ALUU dedi: Dediğiniz tuşlar var şu an elimin altında klavye. Görselde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Peki kesin full anti-ghosting midir ? yani kesin değil mi ? çünkü öyle yazıp en fazla 10 tuş olan da var. yigit.ked dedi: Yorumlara bakarsaniz fotograflarda Türkçe oldugunu goruceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim, sağ olun.
ALUU dedi: Dediğiniz tuşlar var şu an elimin altında klavye. Görselde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Peki kesin full anti-ghosting midir ? yani kesin değil mi ? çünkü öyle yazıp en fazla 10 tuş olan da var. yigit.ked dedi: Yorumlara bakarsaniz fotograflarda Türkçe oldugunu goruceksiniz. Genişletmek için tıkla... Evet fark ettim, sağ olun.
ALUU Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2016 Mesajlar 3.240 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2024 #13 Sanal Amerika dedi: Peki kesin Full Anti-Ghosting midir? Yani kesin değil mi? Çünkü öyle yazıp en fazla 10 tuş olan da var. Evet fark ettim, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Aktif oyun oynayan ve yazı işlerinde kullandığım bir klavye Anti-Ghosting özelliği mevcut. HP OMEN Encoder Kırmızı Cherry MX Mekanik Anahtarlı Oyuncu Klavyesi Türkçe - Siyah 6YW76AA - HP Store Türkiye buradan bakabilirsin.
Sanal Amerika dedi: Peki kesin Full Anti-Ghosting midir? Yani kesin değil mi? Çünkü öyle yazıp en fazla 10 tuş olan da var. Evet fark ettim, sağ olun. Genişletmek için tıkla... Aktif oyun oynayan ve yazı işlerinde kullandığım bir klavye Anti-Ghosting özelliği mevcut. HP OMEN Encoder Kırmızı Cherry MX Mekanik Anahtarlı Oyuncu Klavyesi Türkçe - Siyah 6YW76AA - HP Store Türkiye buradan bakabilirsin.
Sanal Amerika Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 272 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2025 #14 ALUU dedi: Aktif oyun oynayan ve yazı işlerinde kullandığım bir klavye Anti-Ghosting özelliği mevcut. HP OMEN Encoder Kırmızı Cherry MX Mekanik Anahtarlı Oyuncu Klavyesi Türkçe - Siyah 6YW76AA - HP Store Türkiye buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Başka önerin var mı? Şu an bunu almayı düşünüyorum ama Trendyol gibi sitelerde HP kendisi satmıyor o yüzden bir tık huzursuzum.
ALUU dedi: Aktif oyun oynayan ve yazı işlerinde kullandığım bir klavye Anti-Ghosting özelliği mevcut. HP OMEN Encoder Kırmızı Cherry MX Mekanik Anahtarlı Oyuncu Klavyesi Türkçe - Siyah 6YW76AA - HP Store Türkiye buradan bakabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Başka önerin var mı? Şu an bunu almayı düşünüyorum ama Trendyol gibi sitelerde HP kendisi satmıyor o yüzden bir tık huzursuzum.