Full-Body antrenman programı önerisi

Hhobo

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde 2*5 dumbell, 5*4 kg Z bar ve 10*4 kg bar var, bana bunlarla yapılabilecek Full-Body antrenman programı önerebilir misiniz?

Hocam bir bakayım sizin için.

İlk defamı spor yapacaksınız?
Evet, 2 yıl önce 1 ay gibi bir süreliğine tecrübe etmiştim hatta o zaman yaptığım antrenmanı şuydu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sırt
Barbell Row
Dumbell Row

Triceps
Skull Crusher
Dumbel Kickback

Biceps
Ez Bar Curl
Standing Hammer Curl

Göğüs
Bench Press
Dumbell Fly

Omuz
Lateral Raise
Overhead Press

Bacak
Lunge
Bulgarian Squat-Dumbell Romanian Deadlift

Hareketlerin sıralarını rastgele yazdım.

Sırt
Biceps
Göğüs
Omuz
Triceps
Bacak şeklinde gidebilirsin.

Eğer yeterli ekipmana sahip olmadığınız yani yapamayacağınız hareket varsa söyleyin alternatifine bakalım.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, ekipman konusunda bench sehpam yok ama iki halıyı iç içe geçirip üstüne temiz örtü sererek yapmayı düşünüyorum zaten iki hafta sonra salona geçicem.

Şimdilik evde yapabilceğini yap salonda çok rahat edersiniz zaten istersen salona geçersen yine yardımcı olabiliriz daha rahat şekilde, kolay gelsin yardımcı olduysam çözüm diye raporlayabilirsin iyi günler.

Şimdilik evde yapabilceğini yap salonda çok rahat edersiniz zaten istersen salona geçersen yine yardımcı olabiliriz daha rahat şekilde, kolay gelsin yardımcı olduysam çözüm diye raporlayabilirsin iyi günler.
İşaretleme tiki gözükmüyor galiba bunun için konuyu soru olarak açmam gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…