Full body kaplama ne kadar koruyor?

326001

Kilopat
Makaleler
4
Herkese merhaba. 11 Pro telefonumu satıp 12 Pro'ya geçiş yapacağım. Kılıf kullanmayı hiç sevmiyorum. Sağ olsun @Kokona Shiki kılıf önerdi, hatta satın bile aldım ama bana göre olmadığını anladım. Şu an kullandığım 11 Pro telefonumda normal kaplama var. Hiç düşürmediğim için sağlamlığını test edemedim.
Bu telefonu alınca Akasya AVM'de kaplayan bir yere full body kaplatacağım. Ne kadar korur?

Kılıf her zaman daha iyidir ama şahsen sizin gibi kullanmayı hiç sevmiyorum. Dikkatli olursanız sert veya pek yüksekten düşmediği sürece pek bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Kılıf her zaman daha iyidir ama şahsen sizin gibi kullanmayı hiç sevmiyorum. Dikkatli olursanız sert veya pek yüksekten düşmediği sürece pek bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.
Bu yanları çok çiziliyormuş. Yanları çizilmesin yeter.

Çizikleri falan engelliyor ama ezilmeleri maalesef koruyamıyor. Bende kaplama ile kullanıyordum ama yüksekten düşerse pek bir işlevi kalmıyor.

Bu yanları çok çiziliyormuş. Yanları çizilmesin yeter.
Hocam şu an kullandığım telefonun yanları da iPhone 12 Pro gibi, ve haklısınız. O kadar çok çiziliyor ki, ne kaplama ne ekran koruyucusu ne de kılıf var, daha 1 ayda savaştan çıkmış gibi oldu. Kaplamayı yaptıracağınız yerin ismi ile ilgili bir bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…