Full body mi yapılmalı 5x5 mi?

sasitler

Centipat
Daha fazla  
6 ay fitness yapıp bırakmıştım. 6 ayımda dandik salon programlarıyla geçti şimdi tekrardan başlayacagım. Aradan 4 ay geçti 3 ay 5x5 yapıp sonra guray aydın hipertrofi 2 yapacağım. Ya da Full body yapmak şu an daha mı mantıklı bilemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Uzun süre ara vermişseniz veya ilk kez spora başlayacaksanız tavsiyem kesinlikle fullbody programdır. Nedeni ise vücudun strese alışması için kaslar strese alıştıkan sonra kas gelişimi için en iyi program bölge bölge çalışmaktır'dir.

5x5 daha çok Power için hocam bırakıp geri dönecek biri için bence fullbody daha elverişli olur ayrıca 3 aydan ziyade 1 ayın yeterli olacağını düşüyorum.

5x5 daha çok Power için hocam bırakıp geri dönecek biri için bence fullbody daha elverişli olur ayrıca 3 aydan ziyade 1 ayın yeterli olacağını düşüyorum.

Hocam sürekli 1 günde tüm vucüdu çalışmak insanı o kadar yorar ki spordan soğutur.

Hocam sürekli 1 günde tüm vucüdu çalışmak insanı o kadar yorar ki spordan soğutur.
Zaten ona göre çalışılıyor fullbody antrenman programında bir gün gidilir bir gün dinlenilir.

3-4 Hafta fullbody yapıp split veya ppl gecebilirsiniz daha önce spor geçmişiniz varmış zaten.

Zaten ona göre çalışılıyor fullbody antrenman programında bir gün gidilir bir gün dinlenilir.

Hocam bana 1 gün dinlenme yetmiyordu ağrıdan kas çalışamıyordum sonra split programa dönmüştüm böylece ağrı falan kalmamıştı.

3-4 hafta fullbody yapıp split veya PPL gecebilirsiniz daha önce spor geçmişiniz varmış zaten.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.

Teşekkürler hocam.

3-4 hafta fullbody yapıp split veya PPL gecebilirsiniz daha önce spor geçmişiniz varmış zaten.

Hocam 3 hafta Full body yapıp sonrasında guray aydın hipertrofi 2 geçsem olur mu?

Hocam bana 1 gün dinlenme yetmiyordu ağrıdan kas çalışamıyordum sonra split programa dönmüştüm böylece ağrı falan kalmamıştı.

Hocam bir tane Full body programı buldum nasıl sizce göğüs:
Chest press 3x15MACHine fly 3x15.
Sırt.
Lat pulldown 3x15SEATed row machine 3x15.
Omuz.
Shoulder press machine 3x15LATEral raises 3x15.
Biceps
preacher curl Machine 3x15HAMMer curls 3x15.
Tricepsdips.
Machine 3x15ROPE pushdown 3x15.
Bacak.
Leg extension 3x15 LEGG curl 3x15.

Son düzenleme:

Bacak için ekstra romanian deadlift ekleyebilirsiniz isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…