Full HD Monitör HD Kullanılır Mı?

Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba,
Oyunlarda ultra en iyi grafik takıntısı olanlardan değilim ama biraz fps takıntım var. Goruntu kotu fps yüksek olsun istiyorum. R9 270X Devil ekran kartı alacağım. Oyunlarda daha iyi fps için 1336x768 monitör almayı duşunuyordum ama herkes full hd monitör tavsiye etti. Eğer full hd monitör alırsam oyunlarda tam ekran goruntu bozulmadan 1336x768 çözünürluğune düşürebilir miyim?

O kart ile çoğu oyunda çözünürlüğü düşürmene gerek kalmaz, ama illa düşürmek istiyorsan bozulma olacağını sanmıyorum.

Çözünürlüğü düşüreceğine detayları kısarsın daha mantıklı zaten çoğu oyunu ultrada sıkıntı olmadan oynarsın.

Full hd monitor al; fps düşük gelirse ölçeklendirme yaparak oynarsın.

Son düzenleme:
Sana önerim çözünürlüğü hiçbir şekilde düşürmemendir. Anti alisingi kapat ayarları düşür oynarsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mesela benim 1366x768 notebookum var, TV'ye bağladığımda masaüstünde sağ tık yapıp grafik özellikleri/ekran/önizleme kısmından ölçeklendiriyorum. AMD olduğunu hesaba katmamışım pardon.

Sana önerim çözünürlüğü hiçbir şekilde düşürmemendir.Anti alisingi kapat ayarları düşür oynarsın.

Benimde demeye çalıştığım o. R9 270x 1080p'de çoğu oyunu AA köklemediğin sürece sabit 60 FPS oynatıyor. Assassin's Creed Unity falan oynayacağım dersen de high ayarlarda sabit 60 FPS oynarsın.

Mesela ben 1366x768 notebookum var, tv'ye bağladığımda masaüstünde sağ tık yapıp grafik özellikleri/ekran/önizleme kısmından ölçeklendiriyorum.
Kardeşim adam R9 270x alacağım diyor. Intel HD graphics ile ne alakası var bilmeden yorum yapıp adamların kafasını karıştırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…