Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Corsair RM750 750W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU bu PSU ya güzel rengi olan kablo önerir misiniz? Kaliteli ve ucuz olursa sevinirim.
Corsair RM750 750W 80+ Gold Full Modüler 135mm Fanlı PSU bu PSU ya güzel rengi olan kablo önerir misiniz? Kaliteli ve ucuz olursa sevinirim.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #2 Buyrun hocam bulabildiğim en ucuz bu oldu. 6-7 renk seçeneği var. SATA kablosu dahil değil ama sanırım. Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti Örgü Güç Kaynağı Uzatma Kablo Seti www.qp.com.tr
Buyrun hocam bulabildiğim en ucuz bu oldu. 6-7 renk seçeneği var. SATA kablosu dahil değil ama sanırım. Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti Örgü Güç Kaynağı Uzatma Kablo Seti www.qp.com.tr
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #3 BerkayZ87 dedi: Buyurun hocam bulabildiğim en ucuz bu oldu. 6-7 renk seçeneği var. SATA kablosu dahil değil ama sanırım. Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti Örgü Güç Kaynağı Uzatma Kablo Seti www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... M.2 SSD kullanıyorum SATA ya ihtiyacım var mıdırki? (Daha PC bitmediği için biraz bilgisizim)
BerkayZ87 dedi: Buyurun hocam bulabildiğim en ucuz bu oldu. 6-7 renk seçeneği var. SATA kablosu dahil değil ama sanırım. Phanteks Extension Güç Kaynağı Örgü Kablo Seti Örgü Güç Kaynağı Uzatma Kablo Seti www.qp.com.tr Genişletmek için tıkla... M.2 SSD kullanıyorum SATA ya ihtiyacım var mıdırki? (Daha PC bitmediği için biraz bilgisizim)
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.742 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 Enozit dedi: M.2 SSD kullanıyorum SATA ya ihtiyacım var mıdır ki? (Daha PC bitmediği için biraz bilgisizim.) Genişletmek için tıkla... HDD veya SATA SSD yoksa sisteminde gerek yok almana.
Enozit dedi: M.2 SSD kullanıyorum SATA ya ihtiyacım var mıdır ki? (Daha PC bitmediği için biraz bilgisizim.) Genişletmek için tıkla... HDD veya SATA SSD yoksa sisteminde gerek yok almana.
Enozit Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 794 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #5 BerkayZ87 dedi: HDD veya SATA SSD yoksa sisteminde gerek yok almana. Genişletmek için tıkla... Depolama sadece M.2 SSD. İyi o zaman yardımın için teşekkür ederim.
BerkayZ87 dedi: HDD veya SATA SSD yoksa sisteminde gerek yok almana. Genişletmek için tıkla... Depolama sadece M.2 SSD. İyi o zaman yardımın için teşekkür ederim.