"Full programlar indir" virüslü dosya

donpyro

Decapat
Daha fazla  
Full programlar indirden bir uygulama indirdim ve antivirüsüm trojan buldu. Uygulamanın altına gidip "virüs var. Sizden bunu beklemezdim" yazdım.

"virüs olduğunu düşünüyorsanız rapor haline getirip nereye ne çıkarttığını, hangi yolları kullandığını, nereye bilgi aktardığını göstermekle yükümlüsünüz.
Virüs var deyip kaçıp gitmek olmaz."
yanıtını aldım. Bende tek tek hangi virüsler olduğunu ve hangi dosyalarda mevcut oldugunu izah eden bir yazı yazdım.

Yorumu onaylamayıp bir de beni banlamışlar. Zaten bu hareketle durumu izah edemediklerini ve suçu kabul ettikleri belli. Bazı arkadaşlar menun olduğunu ve virüs işleri ile uğraşmadıklarını söylüyor. O zaman beni banlamak yerine düzgün bir cevap verebilirlerdi. Korsan kullanmanın doğru olmadıgını biliyorum ama 5 dk lık bir şey için 150 TL ödemek istemedim. Neyse ben yandım siz yanmayın dikkat edin ve asla antivirüsünüzü kapatmayın asla ben kapatmadım ama bir şekilde etkilendim.
En azından antivirüs ne oldugunu haber verdi de önlem alabildim.

Anti-Virüs tespit raporunda hangi yöntem ile tespit edildiği ve doğruluk hakkında bir yazı olacak. Onun ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz?

Hocam false positive olabilir. Daha önce birkaç kez orayı kullandığım oldu ve bir sorunla karşılaşmamıştım.

Senin bilgisizliğini gördük burada AV raporu olmadan bunu diyemezsiniz , Antivirüs yazılımları crack dosyalarınıda virüslü algılayabilir AV her dosyayı doğru tespit edecek diye bir şey yok işte false positive bu tür durumlara deniyor. Ayrıca madem virüslü kullanma.

Son düzenleme:
Crack dosyalarını zaten anti virüsler virüs olarak görür. Bunu bilmiyor muydunuz?

Hocam oyunların hepsini kontrol etmiyorlar virüs var mı yok mu diye olabilir böyle şeyler.

Adam gitmiş crack kullanmış burada beklemezdim diyor dostum zaten lisans vermemişler siteye.

False positive ne biliyorum. Bilmesem bile Steam hesabımdan çekilen cüzdan bakiyeme ve Google ads ile reklam verilmeye çalışılmasını da karıştırmam herhalde.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    45,6 KB · Görüntüleme: 317
  • Screenshot_2.png
    44,2 KB · Görüntüleme: 313

Türk korsan sitelerinde uzak durun hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…