"Full programlar indir" virüslü dosya

False positive ne biliyorum. Bilmesem bile Steam hesabımdan çekilen cüzdan bakiyeme ve Google ads ile reklam verilmeye çalışılmasını da karıştırmam herhalde.
Acaba doğru şeyi ve Doğru linki mi? Kullandınız?

Sanal makineye ve Hybrid analysis'e yükleyeceğim hybrid analysis genellikle crackleri zararlı görür.ayrıca dediğiniz link reklamlı farklı bir linke yönlendiriyor yani reklama kurban gitmişsiniz tıkladığımda anında Adobe.apk'yı indirin diye bir seçenek geldi. Ayrıca indirdiğiniz dosya kaç MB idi ve reklamı mı? İndirdiniz iki tane reklam var.

Son düzenleme:
2.9Gb idi. Ayrıca ben uyarı amaçlı burada deneyimimi paylaştım gerçekten bana teknoloji cahili muamelesi yapmaya çalışarak korsan sitesine arka çıkıyor oluşunuz bir garip. Kullanmak benim tercihim ve hatamdı doğrudur.buraya başka birinin ağzı yanmasın diye uyarıda bulunmaya geldim.

2.9Gb idi. Ayrıca ben uyarı amaçlı burada deneyimimi paylaştım bana teknoloji cahili muamelesi yapmaya çalışarak korsan sitesine arka çıkıyor oluşunuz bir garip.
Hocam sayfaya arka çıkmaktan ziyade yanlış link yüzünden bu durumu yaşamış olduğunuz varsayılmış olabilir, umarım artık uygulamaların lisansları ile kullanmaya daha çok dikkat ederiz diyeceğim .

bana teknoloji cahili muamelesi yapmaya çalışarak korsan sitesine arka çıkıyor oluşunuz bir garip.
Kimseye arka çıkmıyoruz ve size de cahil gibi davranmıyoruz sadece doğruları söylüyoruz ben parayla alınan 50 Liralık Windows keyi yerine gidin Microsoft'un sitesine gidip alın diyen birisiyim sadece doğruları söylüyoruz korsan sitesi veya değil yanlış bilgi vermek istemiyoruz.

@Mucize Kartal çocuklugumda cok kullandıgım en güvenilir sitelerdendir biliyorum korsan sevilmez ama şöyle düşünün bir fakir veya alım gücümüz düştügünden beridir artık hiçbir şey alamaz olduk umarım korsanlara hak verirsiniz bu durumdan dolayı isteyen korsan alsın isteyen almasın tercih meselesi ama uygun fiyatta getirilirse pazara mesela örnek Crazy Taxi 50 TL olan oyun 2024 deyiz atıyorum bu arada 1000 TL olmuş verilmez kusura bakmayın yani.

Benim oyunların 5 tanesi falan korsan bende maalesef enayi değilim. Bir oyuna 1500-2000 tl veremem. Ama belirttim sadece kapanmiş diye. Bu arada 2 oyunum bu siteden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…