3080 Ti ekran kartım var. 3D çalışmalarında kullanacağım, arada yüksek grafikli oyunlar da oynayacağım bir monitör arıyorum. Bir süredir araştırıyorum fakat tam bir monitör bulamadım.
Öncelikli isteğim 27"ten küçük olmaması ve tam RGB desteği olması, grafik işi yaptığım için bu önemli benim için.
Çözünürlüğü 2K'den düşük olmaması ve Hz değeri yüksek olursa benim için daha iyi olur. Başka bir bilgisayarda 144 Hz test etmiştim ve çok beğendim.
Fiyat aralığım 12K civarı fakat çok önerilen bir monitör olursa esnetebilirim, yıllardır böyle bir şey almak istiyorum.
MAG serisi, zorlu kalite kontrol testleri sonucunda, sağlamlık ve dayanıklılığın bir sembolü olarak doğdu. En iyi kullanıcı deneyimi amacıyla üretilen MAG serisi, kolay kurulum ve kullanıcı dostu…
Öneriniz için teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla VA panel lerin siyah oranı fena olmuyormuş fakat Çizim ve grafik işleri için IPS gibi paneller bakıyorum.
MAG serisi, zorlu kalite kontrol testleri sonucunda, sağlamlık ve dayanıklılığın bir sembolü olarak doğdu. En iyi kullanıcı deneyimi amacıyla üretilen MAG serisi, kolay kurulum ve kullanıcı dostu…
Öneriniz için teşekkür ederim. Bildiğim kadarıyla VA panel lerin siyah oranı fena olmuyormuş fakat Çizim ve grafik işleri için IPS gibi paneller bakıyorum.
Öneriniz varsa sevinirim
Teşekkürler, gerçekten fena durmuyorlar, listeme ekliyorum