D dfg Decapat Katılım 27 Şubat 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar 3000TL'ye kadar Full size red Switch klavye arıyorum önerebileceginiz varsa linkini atabilirsiniz. Uzun sure goturmesini istiyorum.
Arkadaşlar 3000TL'ye kadar Full size red Switch klavye arıyorum önerebileceginiz varsa linkini atabilirsiniz. Uzun sure goturmesini istiyorum.
Sekatsu Hectopat Katılım 1 Nisan 2022 Mesajlar 298 Çözümler 1 25 Temmuz 2023 #2 Ben ASUS TUF K3 kullanıyorum sıkıntısını görmedim. Önerebilirim ama fiyatını hak eder mi bilmiyorum.
Sentron Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 911 Makaleler 1 25 Temmuz 2023 #3 dfg dedi: Arkadaşlar 3000TL'ye kadar Full size red Switch klavye arıyorum önerebileceginiz varsa linkini atabilirsiniz. Uzun sure goturmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullanıyorum Razer Blackwidow v3.
dfg dedi: Arkadaşlar 3000TL'ye kadar Full size red Switch klavye arıyorum önerebileceginiz varsa linkini atabilirsiniz. Uzun sure goturmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... 2 yıldır kullanıyorum Razer Blackwidow v3.
iEgeee Decapat Katılım 9 Haziran 2023 Mesajlar 389 25 Temmuz 2023 #4 dfg dedi: Arkadaşlar 3000TL'ye kadar Full size red Switch klavye arıyorum önerebileceginiz varsa linkini atabilirsiniz. Uzun sure goturmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/xpg-summoner-cherry-mx-red-mekanik-rgb-trke-gaming-klavye-p-HBCV00000BEBHT?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail Sentron dedi: 2 yıldır kullanıyorum Razer Blackwidow v3. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar green switch olmuyor mu? Yoksa Red switch modeli mi var. XPG Summoner Red'i öneririm cidden kaliteli ve ucuz switchleride çok güzel. Son düzenleme: 25 Temmuz 2023
dfg dedi: Arkadaşlar 3000TL'ye kadar Full size red Switch klavye arıyorum önerebileceginiz varsa linkini atabilirsiniz. Uzun sure goturmesini istiyorum. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/xpg-summoner-cherry-mx-red-mekanik-rgb-trke-gaming-klavye-p-HBCV00000BEBHT?magaza=BETA+PLUS+TEKNOLOJ%c4%b0&url_src=and-product-detail Sentron dedi: 2 yıldır kullanıyorum Razer Blackwidow v3. Genişletmek için tıkla... Hocam onlar green switch olmuyor mu? Yoksa Red switch modeli mi var. XPG Summoner Red'i öneririm cidden kaliteli ve ucuz switchleride çok güzel.