Full Tower Kasa Tavsiyesi

HUNTER

Megapat
Makaleler
2
Yer
Fethiye/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar, sistemime R9 295X2 alınca kullanmakta olduğum Mid-Tower kasaya ekran kartının radyatörünü koyacak yer bulamadım. Bu yüzden Tasarımı güzel, cool gözüken ve oyuncu kasası olduğunu belli eden bir Full Tower kasa arayışına başladım. Sizin önerileriniz nelerdir? Bütçem 500-600 TL civarı. Tavsiyelerinizi kolaylaştırmak adına çok beğendiğim ama Mid-Tower olduğundan dolayı sadece uzaktan bakmakla yetindiğim bir modelin linkini de paylaşayım:H440 - NZXT

Merhaba. Full tower değil de mid tower bir kasa var. Cooler Master N600. Ekran kartının kolayca sığabilmesi için çıkabilen bir bölümü de var. Buradan ulaşabilirsiniz.
İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tasarım olarak da bana uymuyor boyut olarak da malesef. Biraz önce bir kasa daha gördüm In-Win'in inanılmaz güzel yapmışlar adamlar. Ama malesef o da mid tower. Merak edenler için onun videosunu da paylaşayım buraya:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Başka önerisi olan var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/graphite-serisi™-760t-full-tower-pencereli-kasa.html
http://www.vatanbilgisayar.com/graphite-serisi™-760t-full-tower-arctic-beyaz-pencereli-kasa.html
Cooler Master Haf-935 Stacker Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Cooler Master Cosmos Se Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Cooler Master Haf X 942 Black Edition Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
Thermaltake Chaser Mk-i Full Tower Pencereli Siyah Kasa - Vatan Bilgisayar
http://www.vatanbilgisayar.com/obsidian-serisi™-750d-full-tower-pencereli-siyah-kasa.html

@JfWinks cevabın için teşekkür ederim, ama şu In-Win'in S-Frame'ini gördükten sonra gözüm başka birşey görmemeye başladı Uzunluk olarak R9 295X2 sığıyor. Ama Radyatör olayını ne yapcam bilmiyorum. AMD önerilen radyatör kurulumu olarak şunu göstermiş:

S-Frame'de ise işler biraz farklı yukarıda paylaştığım videoya göre şöyle kurulum yapmışlar. Ekran kartının radyatörünü bu resimdeki gibi kasanın alt tarafına alsam sıkıntı çıkar mı soğutma açısından?

O kasada anakart arka portları yukarı bakacak şekilde koyuluyor. Yani normal bir kasada radyatörü öne takmış gibi oluyor. Siz bu kasayı alacaksanız, 120mm fan yerlerine radyatörü koyabilirsiniz. Eğer önerdiğim kasalardan birini alacaksanız radyatörü egzoz fan yerine takabilirsiniz.

Son düzenleme:
Maalesef biraz önce kasanın sınırlı sayıda üretileceğini (500 Adet) öğrendim. Eğer ilk parti satışlardan memnun kalırsa firma ikinci partisi de olabilirmiş. Ancak Türkiye'ye gelmesi çok zor bence. Fiyatı da 800 dolarmış. En iyisi normal Full Tower kasa arayışına devam En azından ürün Türkiye stoklarına girinceye kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…