endlessriver Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #1 Anime devam edecek mi? Bu kadar güzel konusu olan bir animenin bu kadar kısa olmasını ben anlayamadım. Sizin görüşleriniz nedir?
Anime devam edecek mi? Bu kadar güzel konusu olan bir animenin bu kadar kısa olmasını ben anlayamadım. Sizin görüşleriniz nedir?
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 5 Ağustos 2021 #2 Senaryo bitti, daha da devam etmez. Ayrıca gayet yerinde bitirdiklerini düşünüyorum. Suyunu çıkartmaya gerek yok.
Senaryo bitti, daha da devam etmez. Ayrıca gayet yerinde bitirdiklerini düşünüyorum. Suyunu çıkartmaya gerek yok.
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 936 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #3 endlessriver dedi: Anime devam edecek mi? Bu kadar güzel konusu olan bir animenin bu kadar kısa olmasını ben anlayamadım. Sizin görüşleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Tadında bitti. Daha da uzayınca saçmalamaya başlıyor böyle yapımlar.
endlessriver dedi: Anime devam edecek mi? Bu kadar güzel konusu olan bir animenin bu kadar kısa olmasını ben anlayamadım. Sizin görüşleriniz nedir? Genişletmek için tıkla... Tadında bitti. Daha da uzayınca saçmalamaya başlıyor böyle yapımlar.
Rafi Hızlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2016 Mesajlar 1.078 Çözümler 9 5 Ağustos 2021 #4 Uzatmaya gerek yok bence, tam da mükemmel bir yerde bitti. Yoksa sonu Nanatsu No Taizai(Yedi Ölümcül Günah) gibi olur, hiç çekilmez gerek yok.
Uzatmaya gerek yok bence, tam da mükemmel bir yerde bitti. Yoksa sonu Nanatsu No Taizai(Yedi Ölümcül Günah) gibi olur, hiç çekilmez gerek yok.
endlessriver Yoctopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2021 #5 Rafi Hızlı dedi: Uzatmaya gerek yok bence, tam da mükemmel bir yerde bitti. Yoksa sonu Nanatsu No Taizai(Yedi Ölümcül Günah) gibi olur, hiç çekilmez gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısın.
Rafi Hızlı dedi: Uzatmaya gerek yok bence, tam da mükemmel bir yerde bitti. Yoksa sonu Nanatsu No Taizai(Yedi Ölümcül Günah) gibi olur, hiç çekilmez gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısın.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.895 Çözümler 2 Yer İzmir 5 Ağustos 2021 #6 Gelmez tam yerinde bitti rating olarak ilk sırada zaten riske atmazlar daha.
W worse Decapat Katılım 29 Kasım 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2021 #8 Brotherhood devamı mı normal fullmetal alchemist ve Brotherhood arasındaki fark ne acaba?
zJueX Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 67 Çözümler 2 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2021 #9 worse dedi: Brotherhood devamı mı normal fullmetal alchemist ve Brotherhood arasındaki fark ne acaba? Genişletmek için tıkla... Kimse cevap vermemiş. Dostum Fma:B ile normal Fma arasındaki fark karakter ve sonlar. Fma genelde karakterleri tanımak açısından izleniyor. Fma:B'ın sonu belirli tam mangaya sadık kaldığı için.
worse dedi: Brotherhood devamı mı normal fullmetal alchemist ve Brotherhood arasındaki fark ne acaba? Genişletmek için tıkla... Kimse cevap vermemiş. Dostum Fma:B ile normal Fma arasındaki fark karakter ve sonlar. Fma genelde karakterleri tanımak açısından izleniyor. Fma:B'ın sonu belirli tam mangaya sadık kaldığı için.