LotR BFME2 ile ilgili bir soru geldi, sorun karşısında virüsten şüphelendim ve araştırmaya başladım. Google araması yaptım ve yolum fulloyun.com'a düştü.
Evet, fulloyun'da çok reklam var. İlk başta nereye basarsanız basın bir şekilde reklam geliyor. Fulloyun'un bir suçu olduğunu düşünmüyorum ama korsan oyun indirmeye teşvik eden bir siteyi savunduğum için de kusura bakmayın
Kullandıkları reklam şirketi yüzünden. Google kullansalar ki kullanamazlar w4rez içerik bulunmakta.
Bilmeyerek tıklayan ve kuran çok mesela Facebook'ta geçenlerde bir virüs vardı bu videoyu izleyebilmek için Google Chrome sürümünüzü yükseltmek zorundasınız diyerekten.
Bir yerde "full" ibaresini gördüğünüzde zaten bir temkinli olun. Reklamdan ziyade bu "full" ibareli sitelerden indirdiğiniz program ve oyunların crackleri/kurulum dosyalarını kötü niyetli olarak düzenleyenler olmaktadır. Amannnn cracktendir o uyarı diyip geçmek kendinizi avutmaktır. Sisteminize bulaşan zararlıların bir çoğu bu "full"lardandır. Zaten bu sitelere girmeyi göze alıyorsanız sonuçlarını da göze almışsınızdır.