Fullprogramlarindir güvenli mi?

berkolcar

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
PES 21 için "Fullprogramlarindir" sitesinden bir Türkçe spiker indireceğim. Sizce indirebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç tane aynı isimli sahte siteleri var, sahteleri virüslü. Bağlantıya dikkat edin.

FIFA 19 indirmiştim güvenilir 2-3 yıl önce de PES 2017 indirmiştim sorun çıkarmadı güvenilir. Sadece sitenin sahte olup olmadığına dikkat edin.

Hocam indirebilirsiniz ancak %90 güvenmem ben.

FIFA 19 indirmiştim güvenilir 2-3 yıl önce de PES 2017 indirmiştim sorun çıkarmadı güvenilir. Sadece sitenin sahte olup olmadığına dikkat edin.

Fullprogramindir değil bu fullprogramLARindir. Dikkat edilmesi lazım. (Bilerek büyük yazdım fark görünsün diye normalde büyük değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Birkaç defa oyun indirdim, arkadaşlarıma da önerdim. False-positive çıksada herhangi bir virüs veya benzeri tehdit ortaya çıkmadı.

PES 21 için "fullprogramlarindir" sitesinden bir Türkçe spiker indireceğim. Sizce indirebilir miyim?

Gerek ofiste programlar için gerek evde oyun için kullanıyorum bir sorun yaşamadım gayet kullanışlı bir site.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…