Fullprogramlarindir.net güvenilir midir?

Paralı bir şeyi ücretsiz alıyorsan orada bir bo*luk vardır hocam.

Her zaman öyle bir durum söz konusu değil ama malum Türk siteleri Full pr*gr*m ind*r ve Game download VIP çoğu oyun dosyasına trojan koyduğu için böyle düşünüyorsunuz. Çok iyi yabancı siteler var crack bir programı ücretsiz olarak indirmek istiyorsan ama konuda bahsettiğimiz site virüs yuvası.

Pes 2017 indirmistim trojan kapmistim format attim bidaha da indirmedim

Temiz site ama içeriğinde nadirde olsa virüs olabiliyor
maalesef ki bence hiç güvenilir değil bir kere herkes kullanıyor diye bir photoshop indireyimö dedim indirmez olaydım her hesabımı çalıdılar supercell'den microsoft'a microsofttan roblox'a ondan valorant diye herkes heabımı paylaştılar resmen teker teker kurtarabilsem de asla artık bilinmedik bişi indirmiyorum

Hocam Supercell hesabını nasıl caldilar ki Supercell hesabin icin Gmail'in adamlarda olmali Gmail'ini de caldilarsa gecmis olsun.

Normalde asla crack yuklemem, degmese de parayla almaya calisirim. Factorio yillardir indirime girmedi ona da o parayi veresim yoktu bahsi gecen siteden indirdim ve bildigin keylogger girdi bilgisayara. Tabii adminler koymuyor virusu onlar da baska yerden aliyorlar genelde ama crack indirmemek lazim bu devirde.

Dogru soyluyorsun.

Güvenilir. Windows'u oradan indiriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…