İnternette dolaşırken hiç kimsenin virüs olduğunu söylemediği bir site buldum ismi fullprogramlarindir.net diye bir site buldum. Siteden şimdiye kadar birçok dosya indirsem de pek güvenemedim. Beni birileri bilgilendirebilir mi içerisinde virüslü dosyalar olup olmadığı hakkında?
Güvenilir olduğunu söyleyemem Chrome bile o siteden indirilebiliyor. GTA 6 daha çıkmadı o site GTA 6'yı indirmek için siteye girebiliyorsunuz(!) daha oyun çıkmadı kendi setuplarını koyuyorlar bazı programlarda daha iyi siteler var.
Sen yanlış siteye bakmışsın o sitenin kopyası 2 site daha var linklerine dikkatli bakarsan anlarsın mesela orijinal link fullprogramlarindir.net diye ama kopyalarda .com kullanılıyor mesela fullprogramlariindir.com ve fullprogramlarindir.com.tr bunlar kopya halinden bile belli gerçeğine göre. Hem orijinal sitenin kayıt sistemi yok sadece yorum yapmak için disquss lazım ama kopya sitelerde Subscribe ve giriş butonları var. (İşe yaramıyo olsalar bile )
maalesef ki bence hiç güvenilir değil bir kere herkes kullanıyor diye bir photoshop indireyimö dedim indirmez olaydım her hesabımı çalıdılar supercell'den microsoft'a microsofttan roblox'a ondan valorant diye herkes heabımı paylaştılar resmen teker teker kurtarabilsem de asla artık bilinmedik bişi indirmiyorum
maalesef ki bence hiç güvenilir değil bir kere herkes kullanıyor diye bir photoshop indireyimö dedim indirmez olaydım her hesabımı çalıdılar supercell'den microsoft'a microsofttan roblox'a ondan valorant diye herkes heabımı paylaştılar resmen teker teker kurtarabilsem de asla artık bilinmedik bişi indirmiyorum
Hocam onları ben çok görüyordum zamanında ya, hatta birinin imzasında şu yazıyordu, insanda güzel olan yüzdür yüzde güzel olan gözdür, ama insanı insan yapan ağzından çıkan sözdür, ppdede okçu var.
Kurulum nasıl yapiliyor?
Bende EXE dosyasi olarak iniyor ama 7 ZIP ile acamadim.
Windows cannot Access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate.
Permissions to Access the item. Eroru veriyor bende EXE'den ZIP'e degistirdim icinden dijital clock diye program ciktida hiçbir şey indirmedi.
Güvenilir olduğunu söyleyemem Chrome bile o siteden indirilebiliyor. GTA 6 daha çıkmadı o site GTA 6'yı indirmek için siteye girebiliyorsunuz(!) daha oyun çıkmadı kendi setuplarını koyuyorlar bazı programlarda daha iyi siteler var.
Kurulum nasıl yapiliyor?
Bende EXE dosyasi olarak iniyor ama 7 ZIP ile acamadim.
Windows cannot Access the specified device, path, or file. You may not have the appropriate.
Permissions to Access the item. Eroru veriyor bende EXE'den ZIP'e degistirdim icinden dijital clock diye program ciktida hiçbir şey indirmedi.