FullStack Developer nereden başlamalı?

TheDexuS

Hectopat
Daha fazla  
Aslında Back-End tarafını istiyordum. Fakat tasarıma da ilgim olduğundan sadece arka uç ile ilgilenmek istemediğimden Front-End'i de katıp Full-stack olmaya karar verdim. Ve ilk olarak Front-End kısmından başlamanın herkes tarafından önerildiğini biliyorum. Ve sormak istediğim bir şey var HTML vs CSS'i pek seven biri değilim. O yüzden React öğrensem ve tasarım kısmını React ile kodlasam mantıklı olur mu veya HTML CSS öğrenmek daha mı mantıklı? Sizlerin de görüşlenizi alabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
HTML CSS aşırı kolay zaten. Onların temeli bilsen yeterli ve ondan sonra React vs. başlarsın.

HTML CSS aşırı kolay zaten. Onların temeli bilsen yeterli ve ondan sonra React vs. başlarsın.
hocam zaten temel düzeyde biliyorum html css sevmediğim için sordum html css yerine react kullansam sıkıntı çıkar mı diye.

HTML bilmeden React'ta elementleri nasıl olusturup kullanicaksin React'ta CSS bilmeden nasıl renk, konum vereceksin. Ayrica React icin JavaScript'de gerekiyor.

HTML bilmeden React'ta elementleri nasıl olusturup kullanicaksin React'ta CSS bilmeden nasıl renk, konum vereceksin. Ayrica React icin JavaScript'de gerekiyor.
Html ve css biliyorum hocam fakat sevmiyorum ısınamadım bir türlü o yüzden dedim.

HTML ve CSS biliyorum hocam fakat sevmiyorum ısınamadım bir türlü o yüzden dedim.

Sevmseniz de kullanmak sorundasiniz. Element olusturmadan nasıl kullanicaksiniz? Zaten React bir spa Framework oldugu icin her turlu HTML bilmeniz lazim.

React kullanırken HTML CSS vahiy gelmiyor maalesef. Orada da onları kullanıyorsunuz kaçış yolu yok.
HTML, CSS ve ES6 Javascript güzel oturtup öyle React öğrenin.

Fullstack olmak istiyorsan, orta düzey html ve css bileceksin. Hatta figma, Adobe xd gibi UI programlarını, tasarım mimarilerini, UI&UX konularını bilmende fayda var.

Ha ben ufak tefek işimi halledeyim falan dersen, JavaScript öğren. Tasarımı komple tema olarak satın alırsın. Kopyala yapıştır yapıp geçersin. Çoğu kişinin yaptığı şeyde bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…