JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #1 Hepsi aşağı yukarı aynı fiyata bulunuyor. R5 3600 ile kullanacağım, 4.4-4.3 GHz'ye kadar overclock düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?
Hepsi aşağı yukarı aynı fiyata bulunuyor. R5 3600 ile kullanacağım, 4.4-4.3 GHz'ye kadar overclock düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #2 Testlere göre en performanslısı Fuma 2 Dosya Ekleri IMG_0246.PNG 78,4 KB · Görüntüleme: 89
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #3 Ersin Erkal dedi: Testlere göre en performanslısı fuma 2. Genişletmek için tıkla... Bu testleri nereden buldunuz acaba. Ben bir türlü bulamadım link atar mısınız?
Ersin Erkal dedi: Testlere göre en performanslısı fuma 2. Genişletmek için tıkla... Bu testleri nereden buldunuz acaba. Ben bir türlü bulamadım link atar mısınız?
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #4 Scythe FUMA 2 CPU Cooler Review Scythe's FUMA 2 CPU cooler gets fully examined today. Should you add it to your list of potential new coolers? Let's see. www.tweaktown.com
Scythe FUMA 2 CPU Cooler Review Scythe's FUMA 2 CPU cooler gets fully examined today. Should you add it to your list of potential new coolers? Let's see. www.tweaktown.com
JusTaUseR Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 3.937 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2020 #5 Ersin Erkal dedi: Scythe FUMA 2 CPU Cooler Review Scythe's FUMA 2 CPU cooler gets fully examined today. Should you add it to your list of potential new coolers? Let's see. www.tweaktown.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Ersin Erkal dedi: Scythe FUMA 2 CPU Cooler Review Scythe's FUMA 2 CPU cooler gets fully examined today. Should you add it to your list of potential new coolers? Let's see. www.tweaktown.com Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.