Fuma 2 vs Ninja 5 vs Mugen 5

Hocam link unuttunuz galiba.

Fuma 2'ye göre iyi midir? SE207 ile ilgili pek video bulamadım, bulduklarımda da düşündüğüm soğutucuların kıyaslaması yok. Bir de satıcısının desteği nasıl bilmiyorum. QP veya İnventus'tan alacağım Fuma 2'yi.
Evet, ben de bu videoyu izledim.

7 bakır ısı borulu 3 kuleli bir canavar. Ben öneririyorsam hiç kötü olur mu?

Hocam tam aynı konuyu sormuşsunuz. Çünkü ben de bu üçü arasındayım, ben de cpu soğutucu arayışındayım. Bayağı araştırma yaptım ve fuma 2'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ninja 5 de fena olmasa da ramleri engelliyor, tasarımı gereği biraz kaba. Ama fuma 2 arka tarafa meyilli asimetrik tasarımı, ön tarafındaki slim model ince fan ile ram bölümünü kesinlikle kapatmıyor. Ayrıca öndeki slim ince fan ile ortadaki fan, ters bir şekilde dönüyor bu da hava akımını %15 gibi güçlendiriyormuş, kendi sitesinde bir yerde yazıyordu. Bu sebeplerden ki sıvı soğutmalar ile yarışıyor. Ben fuma 2 düşünüyorum, kendim o modeli alacağım. Açtığım "QP bilişim güvenilir mi?" konusu onun içindi Orada uygun fiyata buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…