Hocam link unuttunuz galiba.@BerkayZ87
Ses olarak diğerlerine göre daha açık ara daha iyi performans sunuyor. Isı durumu açısından da kötü bir durum sergilemiyor. İncelemelere baktım. Gayet yerinde değerler. Görüntüsünü de daha estetik buldum.
Fuma 2'ye göre iyi midir? SE207 ile ilgili pek video bulamadım, bulduklarımda da düşündüğüm soğutucuların kıyaslaması yok. Bir de satıcısının desteği nasıl bilmiyorum. QP veya İnventus'tan alacağım Fuma 2'yi.Bu arkadaş da yetkili bir abimizdir.
İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri | Gelbura.com
İÅlemci SoÄutucu ve İÅlemci Fanı Modelleri En Uygun Fiyatlar ve Hızlı Kargo ile Gelbura'da.www.gelbura.com
İncelemelerine bakabilirsiniz. Fanları da sessizdir, soğutma performansı da mükemmeldir.
Evet, ben de bu videoyu izledim.
Sizce hangisi? Bu üçü dışında öneri istemiyorum, üçü de sistemime sığıyor.
Scythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Scythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Scythe Mugen 5 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 2.728,50 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com SCYTHE FUMA 2 SCFM-2000 INTEL1151/50/55/56/1366/2011v3/2066, AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1 İÅlemci soÄutucusu - inventus
SCYTHE FUMA 2 SCFM-2000 INTEL1151/50/55/56/1366/2011v3/2066, AM4/AM3+/AM3/AM2+/AM2/FM2+/FM2/FM1 İÅlemci soÄutucusuinventus.com.tr
Kötülüğünden değil de, site bir garip geliyor.
Hocam hangisine karar verdiniz, alabildiniz mi?Kötülüğünden değil de, site bir garip geliyor.
Hepsinden vazgeçtim, işlemci için para biriktirmeye karar verdim. Ama son kararım SE-207 olmuştu.Hocam hangisine karar verdiniz, alabildiniz mi?