Wameeeeee Picopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Rtx 4060 , Ryzen 5 5600 , fsp hyper 650w psu , Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #1 Bu 3 klavye arasında kaldım. Hangisini almalıyım?
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 Mad alma, Max alabilirsin.
Wameeeeee Picopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Rtx 4060 , Ryzen 5 5600 , fsp hyper 650w psu , Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #3 ubiiyy dedi: Mad alma, Max alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kablosuz diye Max alasım geliyor ama oyun sırasında da şarjı bitsin istemem kablosuza alışırsam kablolu kullanasım gelmez gibime geliyor.
ubiiyy dedi: Mad alma, Max alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kablosuz diye Max alasım geliyor ama oyun sırasında da şarjı bitsin istemem kablosuza alışırsam kablolu kullanasım gelmez gibime geliyor.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #4 Kablosuz klavyeyi kablolu kullanabilirsin. Mad kalitesiz bir marka.
Wameeeeee Picopat Katılım 31 Mayıs 2024 Mesajlar 34 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS Rtx 4060 , Ryzen 5 5600 , fsp hyper 650w psu , Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #5 ubiiyy dedi: Kablosuz klavyeyi kablolu kullanabilirsin. Mad kalitesiz bir marka. Genişletmek için tıkla... Kablolu kablosuz arasında geçişlerden bahsetmiştim ancak Mad kalitesiz diyorsanız Max modeli düşüneceğim.
ubiiyy dedi: Kablosuz klavyeyi kablolu kullanabilirsin. Mad kalitesiz bir marka. Genişletmek için tıkla... Kablolu kablosuz arasında geçişlerden bahsetmiştim ancak Mad kalitesiz diyorsanız Max modeli düşüneceğim.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.321 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #6 Wameeeeee dedi: Kablolu kablosuz arasında geçişlerden bahsetmiştim ancak Mad kalitesiz diyorsanız Max modeli düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi kablosuz kullanmak ile kablolu kullanmak bir şey fark ettirmeyecek zaten. Yerinde sabit duruyor. Ayrıca 8K Hz kullandığın zaman şarjın hızlı bitecek bu yüzden kablolu kullanırsan daha iyi. Mad direkt çöp bir marka, yüzüne bile bakmayın.
Wameeeeee dedi: Kablolu kablosuz arasında geçişlerden bahsetmiştim ancak Mad kalitesiz diyorsanız Max modeli düşüneceğim. Genişletmek için tıkla... Klavyeyi kablosuz kullanmak ile kablolu kullanmak bir şey fark ettirmeyecek zaten. Yerinde sabit duruyor. Ayrıca 8K Hz kullandığın zaman şarjın hızlı bitecek bu yüzden kablolu kullanırsan daha iyi. Mad direkt çöp bir marka, yüzüne bile bakmayın.