Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.762 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2025 #1 Arkadaşlar klavyenin ışıkları yanıyor Win modu USB modu denedim fakat yazmıyor. T tuşu yanıp sönüyor.
Arkadaşlar klavyenin ışıkları yanıyor Win modu USB modu denedim fakat yazmıyor. T tuşu yanıp sönüyor.
LordCastile Femtopat Katılım 26 Ocak 2025 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #2 Lskow dedi: Arkadaşlar klavyenin ışıkları yanıyor Win modu USB modu denedim fakat yazmıyor. T tuşu yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi? Neden kaynaklanıyormuş
Lskow dedi: Arkadaşlar klavyenin ışıkları yanıyor Win modu USB modu denedim fakat yazmıyor. T tuşu yanıp sönüyor. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözebildiniz mi? Neden kaynaklanıyormuş
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.762 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2025 #3 LordCastile dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Neden kaynaklanıyormuş Genişletmek için tıkla... Usb çoğaltıcıya takılıydı çoğaltıcı sıkıntı çıkarmış. Düzeldi şuan. Son düzenleme: 12 Mart 2025
LordCastile dedi: Sorunu çözebildiniz mi? Neden kaynaklanıyormuş Genişletmek için tıkla... Usb çoğaltıcıya takılıydı çoğaltıcı sıkıntı çıkarmış. Düzeldi şuan.